Események

2019. április 13.

Mentsünk meg egy bulldogot! – VIKINK TATTOO Jótékonysági tetováló hétvége

Jótékonysági tetoválás és programok április 13-án és 14-én a VIKINK tetoválószalon szervezésében.

A rendezvény két napján készülő tetoválásokból összegyűlt összeget a VIKINK TATTOO a BOBU Alapítvány működésének segítésére ajánlja fel.
A BOBU Alapítvány tevékenységét Ön is segítheti a rendezvényen megvásárolt támogatói ajándékok megvásárlásával, mert az ezekből származó bevétel szintén a BOBU Alapítványt illeti meg.

2019. március 9.

Nőnapi fotózás

2019. március 9-én, szombaton csodálatos nőnapi ajándékkal készül az AsiaCenter

Ingyenes, nőnapi fotózásra várjuk kedves látogatóinkat március 9-én, nyitástól zárásig a Nyugati Szárny 1. emeletén! Ezen a szombaton profi fotósunk (CellArt photostudio) készít képet a jelentkezőkről impozáns, nőnapi háttér előtt.

A helyszínen három kép készül, amelyből egyet nyomtatva átadunk. A többi képet az AsiaCenter facebook oldaláról lehet majd letölteni a fotózást követő napokban.

Továbbá szív alakú, héliumos lufival kedveskedünk Hölgy látogatóinknak szintén a Nyugati Szárny 1. emeletén. 

 

2019. május 18.

AsiaCenter Állati Kölyöknap

Az AsiaCenter harmadik alkalommal, 2019. május 18-án rendezi meg nagyszabású, ingyenes családi rendezvényét, az AsiaCenter Állati Kölyöknapot. 

 

 

2019. február 17.

Yorki fajtamentés

Itt a farsang, áll a bál, Téged vár a "yorki-karnevál"! Eljött a farsang, a jelmezek és a finom fánkok ideje... na de ehetnek-e egyáltalán fánkot, édességet kutyusaink? Ilyen és ehhez hasonló táplálkozási kérdésekre is válaszolnak a Yorki-fajtamentés szakértő önkéntesei február 17-én az AsiaCenterben! 
Gazdikereső kutyuskáik vidám, karneváli megjelenéssel várják a "simiket" és az érdeklődőket. Természetesen adományokat is örömmel fogadnak és az örökbefogadásról is adnak információt a yorkisok most vasárnap 10 és 16 óra között az AsiaCenter Nyugati Szárny 1. emeletén!

2019. február 9.

Véradás

Véradás az AsiaCenterben 2019. február 9-én!

A segíteni vágyóat várjuk a Nyugati Szárny első emeltén déli 12 óra és 17 óra között! Ne hagyja otthon személyi igazolványát, taj- és lakcímkártyáját!

2019. február 14.

3 éve állatbarát az AsiaCenter

​2019. február 14-én lesz éppen 3 éve, hogy az AsiaCenter megnyitotta kapuit a kedvencekkel érkező vásárlók előtt is. A 3. állatbarát évfordulónkon szív alakú, héliumos lufit osztunk látogatóinknak a Nyugati Szárny 1. emeletén. Továbbá különleges Valentin-napi fotózás keretében a CellArt fotóstúdiónk profi fotósa készít fényképet romantikus háttér előtt a jelentkezőkről. Ugyanezen a napon az Állatmentő Angyalokkal is találkozhatnak az érdeklődők.
A részletekért kattintson!

2019. január 12.

Véradás

Január 12-én ismét véradás az AsiaCenterben!  Jöjjön el és véradással segítsen embertársain!

A Magyar Vöröskereszt munkatársai szeretettel várják Önt a Nyugati Szárny 1. emeletén 13 órától 17:30-ig! Ne felejtse otthon személyi igazolványát, lakcím- és taj kártyáját sem! 

2018. december 23.

Ingyenes adventi fotózás az AsiaCenterben

Kedves adventi meglepetés az AsiaCenteről!

Profi fotósunk karácsonyi hangulatú háttér előtt készít képet Önről és családjáról, amelyet a helyszínen kinyomtatva átvehet. Az adventi fotózás ingyenes. Látogasson el az AsiaCenterbe december 23-án és örökítse meg a pillanatot! A fotózás délelőtt 10 órától tart az AsiaCenter Keleti Szárnyának 1. emeletén. Jelentkezni a helyszínen lehet.

2019. január 1.

AsiaCenter BÚÉK Kupa 2019

AsiaCenter Buék Kupa 2019

2019-ben az AsiaCenter Buék Kupát szervező csapat, a Testnevelés Egyetem Rekreáció Tanszéke, a Viga Sport Csapata idén is egy nemes cél tűzött ki maga elé. Rácz Kálmánnak szerveznek gyűjtést, aki kerékpárokat adományoz. A menthetetlen kerékpárok általa új életet kezdhetnek új gazdájuknál.

Összes kupon letöltése