Események

2018. május 12.

AsiaCenter Állati Kölyöknap

 

Megeszi a kutya a telet!

Újra Állati Kölyöknappal köszönti a nyarat az AsiaCenter

 

A tavalyi év sikere után az AsiaCenter 2018. május 12-én, szombaton újra egy állati jó családi napra hívja a kicsiket és nagyokat. A 2. AsiaCenter Állati Kölyöknapon házi kedvenceinkkel együtt élvezhetjük a jó időt és az ingyenes programokat! Az egész nap egymást követő játékok, gyermek foglalkoztatók és fellépők sorában ott lesz a nagy nevettető, Irigy Hónaljmirigy, koncertet ad Fatima és a gyerekek legnagyobb kedvence, az Alma Együttes is!

 

Az AsiaCenter az Év Kutyabarát Üzletközpontja díj elnyerése után külön örömmel szervezte a rendezvényt, amely az ázsiai Kutya évének tematikájára épül. És hogy ez mit jelent? Azt, hogy fontos szerepet kap az ember legjobb barátja és a felelős állattartás. Vagyis biztosan nem kötik majd az ebet a karóhoz miközben csupa kedves, kutyás program várja a családokat. Lesznek érdekes bemutatók és interaktív kutyás vetélkedő is. Ezen kívül játékok, arcfestés, kézműves foglalkozások, nyeremények és természetesen színpadi fellépők szórakoztatják a közönséget május 12-én délelőtt 10 órától. Fellép az Apacuka Zenekar, az Alma Együttes, Ricsi Bohóc, Fatima és az Irigy Hónaljmirigy.

Minden program és koncert ingyenes!

 Színpadi programok*:

10:15 Apacuka Zenekar koncert

11:15 Peonza bemutató és kipróbálási lehetőség

11:30 Kutyás játékok, vetélkedők és bemutatók a színpadon

13:15  Alma Együttes koncert

14:15 Kutyás játékok, vetélkedők és bemutatók a színpadon

16:00 Ricsi Bohóc

16:30 Fatima koncert

17:00 Irigy Hónaljmirigy koncert

 

*A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

2018. március 31.

Állatmentő Angyalok kitelepülés

Az Állatmentő Angyalok ismét adománygyűjtést tartanak az AsiaCenterben. Március 29-én és 31-én délután a Nyugati Szárny földszintjén, a WiFi zóna területén várják a pénzbeli és tárgyi adományokat! Ezen kívül aláírásokat is gyűjtenek az állatvédelmi törvény szigorításáért! Minden állatbarátot szeretettel várnak! 

2018. március 29.

Állatmentő Angyalok kitelepülés

Az Állatmentő Angyalok ismét adománygyűjtést tartanak az AsiaCenterben. Március 29-én és 31-én délután a Nyugati Szárny földszintjén, a WiFi zóna területén várják a pénzbeli és tárgyi adományokat! Ezen kívül aláírásokat is gyűjtenek az állatvédelmi törvény szigorításáért! Minden állatbarátot szeretettel várnak! 

2018. április 29.

Állat és Ember Állatvédő Egyesület kitelepülése

Yorkie-fajtamentés( Állat és Ember Állatvédő Egyesület) Támogató nap


"Állat és Ember" Állatvédő Egyesület 2018. április 29-én 10 és 16 óra között az AsiaCenterben várja az állatbarátokat. Az egyesület 2-3 kistestű yorksire terrier kutyussal érkezik hozzánk.

Az eseményen az érdeklődők megismerkedhetnek az egyesület munkájával, céljaival és fajtamentő tevékenységével. Az egyesület néhány gazdikereső kutyust is bemutat a látogatóknak, állatvédelmi kvízt hoz gyerekek részére, valamint adományt és 1%-os felajánlásokat gyűjt. Minden állatbarátot szeretettel várnak!

 

2018. március 29.

Éjszakai Vásárlás az AsiaCenterben

Csoki nyuszi a fűben – Újra Éjszakai Vásárlás az AsiaCenterben

Ezen az éjszakán a húsvéti nyúl is vásárolni fog!

2018. március 29-én az AsiaCenter miden üzlete és szolgáltatása éjfélig tart nyitva! Húsvét alkalmából igazi nyuszis hangulat, tojáskereső játék ajándékokért és természetesen extra kedvezmények várják majd a látogatókat!

A jelmezben, vagy sminkben érkezők ajándékot kapnak és meglepetésekre is lehet számítani.

Éjszakai Vásárlás: 2018. március. 29. 19:00 – 24:00

Minden üzlet és szolgáltatás nyitva tart!

 

2018. február 9.

Állatmentő angyalok - adomány- és aláírásgyűjtés

Állatbarátok figyelem! Az Állatmentő Angyalok adománygyűjtést tartanak az AsiaCenterben február 9-én, 10-én és 11-én a Nyugati Szárny földszintjén, a WiFi zóna területén! Minden pénzbeli és tárgyi adományt szeretettel fogadnak kis védenceik számára! Ezen kívül aláírásokat is gyűjtenek az állatvédelmi törvény szigorításáért! 

2018. május 5.

Véradás

Aki vért ad, életet ad!

Segítsen Ön is május 5-én, szombaton az AsiaCenterben!  

2017. november 10.

SOS Gyermekfalvak kitelepülés

Az SOS Gyermekfalvak a világon mindenhol azért dolgozik, hogy minden gyermek biztonságban, szerető családban nőhessen fel. 
Mi is hiszünk benne, hogy minden gyermeknek jár a szerető család és gyermekkor. Az SOS Gyermekfalvak munkatársaival 2017. november 10-én, pénteken látogatóink is találkozhatnak az AsiaCenterben a Keleti Szárny 1. emeletén, a panoráma lift mellett. Ezen a napon adományozásra nincs lehetőség, viszont elbeszélgetés után rendszeres adományozóvá válni igen, amivel Önök is hozzájárulhatnak a szüleiket vesztett gyermekek jövőjéhez! 

 

2018. január 1.

AsiaCenter BÚÉK Kupa

Szeretettel várunk minden sportrajongót 2018. január 1-én az év első kerékpáros versenyén az AsiaCenternél! A jelmezben érkező résztvevők külön díjazásban részesülnek.

A verseny jótékonysági célt támogat, minközben a szervezők évről évre meglepetésekkel készülnek. 

Összes kupon letöltése