Hírek, események

Véradás

Január 12-én ismét véradás az AsiaCenterben!  Jöjjön el és véradással segítsen embertársain! 

A Magyar Vöröskereszt munkatársai szeretettel várják Önt a Nyugati Szárny 1. emeletén 13 órától 17:30-ig! Ne felejtse otthon személyi igazolványát, lakcím- és taj kártyáját sem!

AsiaCenter Buék Kupa 2019

2019-ben az AsiaCenter Buék Kupát szervező csapat, a Testnevelés Egyetem Rekreáció Tanszéke, a Viga Sport Csapata újra egy nemes célt tűzött ki maga elé. Rácz Kálmánnak szerveznek gyűjtést, aki kerékpárokat adományoz. A menthetetlen kerékpárok általa új életet kezdhetnek új gazdájuknál.

Ingyenes adventi fotózás az AsiaCenterben

Kedves adventi meglepetés az AsiaCenteről!

Profi fotósunk karácsonyi hangulatú háttér előtt készít képet Önről és családjáról, amelyet a helyszínen kinyomtatva átvehet. Az adventi fotózás ingyenes. Látogasson el az AsiaCenterbe december 2-án, 9-én, 16-án, vagy 23-án és örökítse meg a pillanatot! A fotózás délelőtt 10 órától tart az AsiaCenter Keleti Szárnyának 1. emeletén. Jelentkezni a helyszínen lehet.

Adománygyűjtés az Irigy Hónaljmiriggyel

Segíts rászoruló gyermekeknek az Irigy Hónaljmiriggyel!

Az Irigy Hónaljmirigy 2018. december 9-én 13 órától jótékonyági adománygyűjtésre hív mindenkit, aki szívesen találkozna a zenekarral és pár száz forintot áldozna arra, hogy szebbé varázsolja rászoruló kisgyermekek karácsonyát!

Facebook

AsiaCenter

Egyedülálló lehetőség! Bevezető AKCIÓ a CellArt PhotoStudioban! Családi, gyermek és állatfotózás most óriási kedvezménnyel! Mindössze 5000 Ft-ért félóra fotózás, majd a képekből digitálisan átadva 15 db retusált fotó. Mindez elkészül, amíg vásárolsz! A fotókból az akción kívül, árlista alapján papírkép, vagy vászonkép is készülhet. Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget! Az akció visszavonásig érvényes. Keresd a CellArt PhotoStudiot a Nyugati Szárny 1. emeletén, vagy bejelentkezéshez hívd az alábbi telefonszámot: 06 30 667 7962! #fotóstúdió #photo #akció #kedvezmény
Facebook

AsiaCenter

Tudtátok, hogy immár második éve az AsiaCenter az Év Kutyabarát Üzletközpontja? :D Gyertek hozzánk vásárolni kedvencetekkel együtt minden nap!

Összes kupon letöltése