Hírek, események

AsiaCenter Buék Kupa 2019

2019-ben az AsiaCenter Buék Kupát szervező csapat, a Testnevelés Egyetem Rekreáció Tanszéke, a Viga Sport Csapata újra egy nemes célt tűzött ki maga elé. Rácz Kálmánnak szerveznek gyűjtést, aki kerékpárokat adományoz. A menthetetlen kerékpárok általa új életet kezdhetnek új gazdájuknál.

Ingyenes adventi fotózás az AsiaCenterben

Kedves adventi meglepetés az AsiaCenteről!

Profi fotósunk karácsonyi hangulatú háttér előtt készít képet Önről és családjáról, amelyet a helyszínen kinyomtatva átvehet. Az adventi fotózás ingyenes. Látogasson el az AsiaCenterbe december 2-án, 9-én, 16-án, vagy 23-án és örökítse meg a pillanatot! A fotózás délelőtt 10 órától tart az AsiaCenter Keleti Szárnyának 1. emeletén. Jelentkezni a helyszínen lehet.

Adománygyűjtés az Irigy Hónaljmiriggyel

Segíts rászoruló gyermekeknek az Irigy Hónaljmiriggyel!

Az Irigy Hónaljmirigy 2018. december 9-én 13 órától jótékonyági adománygyűjtésre hív mindenkit, aki szívesen találkozna a zenekarral és pár száz forintot áldozna arra, hogy szebbé varázsolja rászoruló kisgyermekek karácsonyát!

Mattolda SSC - HÜSI SC sakk csapatbajnoki mérkőzés az AsiaCenterben

2018. december 9-én ad otthont az Asiacenter a Mattolda SSC Budapest I. és III. osztályban játszó csapatainak bajnoki csapatmérkőzéséhez. 
A mérkőzésen a HÜSI ( Hüvösvölgyi Sakkiskola SC ) I. és II. csapatai lesznek az ellenfelek. A Mattolda SSC csapatában felerészben hallássérült sportolók ( siket illetve nagyothalló ), válogatott kerettagok sakkoznak, akik a olimpiai illetve világversenyeken is részt vesznek. A mérkőzésekhez jó játékot, izgalmas csatákat kívánunk!

Plüssjáték adományok gyűjtése

A Irigy Hónaljmirigy jótékonysági plüssök gyűjtése a végéhez közeledik!

A felajánlásokat legkésőbb december 7-ig várjuk!

December 9-én 13 órától pedig mindenkit várunk az AsiaCenterbe, ahol a legszebb játékokat lehet hazavinni 500, illetve 3000 forintos adományért cserébe! A felajánlásokat a Cseppkő Gyermekotthon és a Pető Intézet kapja. Az Irigy Hónaljmirigy dedikál, fotózkodik mindenkivel, aki segít szebbé varázsolni a rászoruló gyermekek karácsonyát! 

Joy-napok

Vásároljon 10-80% kedvezménnyel az AsiaCenter bizonyos ülzeteiben november 8. és 11. között!

A Joy-ban található "AsiaCenter" kupon a helyszíni (AsiaCenter 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.) információs pultoknál az AsiaCenter saját kedvezményfüzetére váltható be. 

Az akció a készlet erejéig érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze. 

Facebook

AsiaCenter

Ezen a hétvégén találkozzatok a Kanga Alapítvánnyal az AsiaCenterben! Az alapítvány kisállat-simogatóval érkezik és minden adományt szeretettel fogad! Pénteken 13 órától 18:30-ig, szombaton és vasárnap 10 órától 18:30-ig a Nyugati Szárny földszintjén a Wifi Zónában várnak Titeket! #kangaalapítvány #kisállat #gyermek #jótékonyság
Facebook

AsiaCenter

Megnyitott a Cell Art Fotóstúdió az AsiaCenter Nyugati Szárnyának 1. emeletén! 📸 Az üzletben baba-, gyermek-, családi-, portré-, reklám- sőt állatfotózást is vállalnak! Fotósorozat és vászonkép készítése rövid határidővel! ;) Bízd magad a profikra és egy jó hangulatú fotózás után csodás családi emlék, vagy személyes ajándéktárgy tulajdonosa leszel. :) A fotó karácsonyra is kedves, személyes ajándék. Most karácsonyi akció vár! Keresd a Cell Art-ot Nyugati Szárny 1. emeletén!

Összes kupon letöltése