Hírek, események

Mikulás a VR Max-ban

50%-os Mikulás-napi akció a VR Maxban!

 

Ho-ho-hooo! Már csak pár nap és újra itt van a Mikulás! Idén a VR Max Télapója megajándékozza a virtuális kalandokra vágyókat. December 6-án látogasson el az AsiaCenter Nyugati szárnyának 1. emeletén található VR-parkba Mikulásnak öltözve vagy húzzon télapó sapkát, így egész nap 50% kedvezménnyel próbálhatja ki a játékokat! Ráadásul az élmények mellett egy 1 órás szabadjátékra jogosító ügyfélkártyával is megajándékozzák.

 

A rendezvény Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/822838374801225/

 

Kozmosz Kalauz

 

Less be velünk november 23-án és 24-én az univerzum rejtélyes világába!

Ismét ingyenes AsiaCenter Kozmosz Kalauz

Idén is lenyűgöző előadásokkal, valamint az Utazó Planetárium fantasztikus képi világával várja vendégeit az AsiaCenter Kozmosz Kalauz november 18-24-ig. Ráadásul az érdeklődök egy látványos fotókiállítás keretein belül egy héten át gyönyörködhetnek Éder Iván látványos, csillagászati témájú képeiben is.

 

Év kutyabarát helye 2019

Örömmel osztjuk meg veletek, hogy az "Év Kutyabarát Helye" versenyen idén már zsinórban a harmadik évben hozhattunk el díjat!

Nélkületek nem sikerült volna! Ezúton is köszönjük a sok-sok szavazatot!

Raktár

Akciós ajánlat!

Béreljen most raktárat 50 %-os kedvezménnyel!

JOY-napok

Vásároljon 10-70% kedvezménnyel az AsiaCenter bizonyos üzleteiben november 7. és 10. között!

A Joy-ban található "AsiaCenter" kupon a helyszíni (AsiaCenter 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.) információs pultoknál az AsiaCenter saját kedvezményfüzetére váltható be. 

Az akció a készlet erejéig érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze. 

 

Halloween

Október 31-én újra Éjszakai Vásárlás! Ez a Halloween más lesz, mint a többi!

Állatbarát bevásárlóközpont

Idén is két kategóriában indulunk az Év kutyabarát helye pályázaton!

Büszkék vagyunk arra, hogy az AsiaCenter család- és állatbarát bevásárló- és irodaközpont! Állatbarát szemléletünk, valamint a házikedvencekért tett, vendégeinkkel és vásárlóinkkal közös erőfeszítéseinket dicséri, hogy 2017-ben és 2018-ban is nyertünk Az év kutyabarát helye pályázaton üzletközpont, tavaly pedig munkahely kategóriában is. Idén újfent lelkesen, az Önök támogatására is számítva szállunk versenybe; pályázataink már elérhetők a www.azevkutyabarathelye.hu oldalon (üzletközpont és munkahely!), sőt már szavazni is lehet az említett felületen.Megköszönjük, ha voksaikkal bárki segíti két kampányunk eredményességét! Külön felhívnánk a figyelmet arra, hogy egy kategórián belül egy személy naponta csak egyszer szavazhat.

Kutyabarát munkahely                         Kutyabarát üzletközpont

 

Aquamania

Megnyitott az AsiaCenter Nyugati szárnyának I. emeletén az Aquamania, ahol csodás víz alatti világ várja a látogatókat. Legmerészebb elképzeléseinek egyedül csak mi szabhatunk határt! A pazarul berendezett bemutatóteremben professzionális és világszínvonalú akváriumok, egzotikus halak, illetve más, különleges vízi élőlények és akvarisztikai kiegészítők, valamint egyedi tervezésű és gyártású, kézzel készített épületdíszek, dizájn burkolóelemek közül is válogathat. Álmodja meg, hogy mit szeretne, mi pedig valóra váltjuk!

Összes kupon letöltése