Hírek, események

Prizma díjazott az AsiaCenter kampánya

2017-ben az AsiaCenter állatbarát tevékenységét több elismeréssel is díjazta a szakma, amelyek között különösen büszkék vagyunk a legismertebb hazai PR versenyen elért helyezésünkre. Az AsiaCenter ügynökségei "Esemény PR-kampánya" kategóriában nyújtották be a pályázatot és a Kedvencek Korzója megnyitó el is hozta a kategória BRONZ díját.

Ünnepi nyitvatartás

Engedjék meg, hogy tájékoztassuk Önöket az AsiaCenter és szolgáltatásaink ünnepi nyitvatartási rendjéről!

 

 

Adventi fotózás

Adventi fotózás az AsiaCenterben különleges hátterek előtt december 16-17-én és 23-án! Várjuk kedves látogatóinkat a Keleti Szárny 1. emeletén szombatonként 12 órától 20 óráig, vasárnaponként pedig 10 órától 19 óréig,  Egy nyomtatott papír képet a helyszínen átadunk. A fotózás látogatóink számára ingyenes.

AsiaCenter BÚÉK Kupa

Szeretettel várunk minden sportrajongót 2018. január 1-én az év első kerékpáros versenyén az AsiaCenternél! A jelmezben érkező résztvevők külön díjazásban részesülnek. A verseny jótékonysági célt támogat, minközben a szervezők évről évre meglepetésekkel készülnek.

Nemzetközi macskakiállítás az AsiaCenterben

A Felis Hungarica idén is az AsiaCenterben rendezi meg Nemzetközi macskakiállítását!
2017 december 9-én és 10-én a látogatók 300-nál is több cicával találkozhatnak, akik a világ 12 országából érkeznek, hogy megnyerjék a rangos versenyt!

Facebook

AsiaCenter

Az ázsiai konyha egészséges, különleges és nagyon finom.😋 Az AsiaCenterben friss és tartós ázsiai élelmiszerek széles választékát találod. Fafülgomba, gyömbér, mochi és sok más kiváló ázsiai alapanyag és készétel vár a Nyugati Szárny földszintjén a K-Food üzletünkben! #ázsiaikonyha #gasztro #korea #ázsia
Facebook

AsiaCenter

Nyereményjáték! :D Itt a báli szezon és már a tavaszi esküvőkre is ideje felkészülni. ;) Az AsiaCenter Maggie Bridal esküvői ruhaszalonban minden alkalomra megtalálod azt a ruhát, amiben tündökölhetsz! Szeretnél egy 5000 Ft-os vásárlási utalványt nyerni a Maggie Bridal szalonba? Akkor válaszolj az alábbi kérdésre kommentben! :) #bál #nyeremény #nyereményjáték Esküvői és báli ruhák értékesítésén kívül mivel foglakozik még a Maggie Bridal szalon? a, ruhajavítással b, kalapkészítéssel c, egyedi tervezésű esküvői és báli ruhák gyártásával, esküvői dekoráció készítésével

Összes kupon letöltése