Hírek, események

Mentsünk meg egy bulldogot! – VIKINK TATTOO Jótékonysági tetováló hétvége

Jótékonysági tetoválás és programok április 13-án és 14-én a VIKINK tetoválószalon szervezésében.

A rendezvény két napján készülő tetoválásokból összegyűlt összeget a VIKINK TATTOO a BOBU Alapítvány működésének segítésére ajánlja fel.
A BOBU Alapítvány tevékenységét Ön is segítheti a rendezvényen megvásárolt támogatói ajándékok megvásárlásával, mert az ezekből származó bevétel szintén a BOBU Alapítványt illeti meg.

A kétnapos program részleteiért kattintson:

Porcelán és Kristály Exkluzív Márkák Szaküzlete

Újabb különleges üzlettel bővült a Nyugati Szárny 1. emeletének kínálata! :D Megnyitott a Porcelán és Kristály Exkluzív Márkák Szaküzlete, ahol a maradandó értékek szerelmesei eredeti Zsolnay, Hollóházi, Kalocsai porcelánokat, csodás ajándék- és dísztárgyakat vásárolhatnak! 

Új üzletek és szolgáltatások

Tisztelt Vásárlóink! A Nyugati Szárny 1. 2. és 4. emeletén egyre több különleges üzlet és szolgáltatás várja Önöket!

A részletekért kattintson....

Nőnapi meglepetés március 9-én!

2019. március 9-én, szombaton csodálatos nőnapi ajándékkal készül az AsiaCenter

Ingyenes, nőnapi fotózásra várjuk kedves látogatóinkat március 9-én, nyitástól zárásig a Nyugati Szárny 1. emeletén! Ezen a szombaton profi fotósunk (CellArt photostudio) készít képet a jelentkezőkről impozáns, nőnapi háttér előtt. A helyszínen három kép készül, amelyből egyet nyomtatva átadunk. A többi képet az AsiaCenter facebook oldaláról lehet majd letölteni a fotózást követő napokban. Továbbá szív alakú, héliumos lufival kedveskedünk Hölgy látogatóinknak szintén a Nyugati Szárny 1. emeletén. 

Megnyitott a VR MAX

Megnyitott a VR Max - Magyarország legnagyobb VR játék- és élményközpontja - az AsiaCenterben! 

A virtuális valóság egy számítógép által generált mesterséges világ, ahol a szórakozás határtalan! Több mint 340 négyzetméteren, a legmodernebb VR eszközökkel felszerelt 8 játékállással várunk Téged és családodat, barátaidat és kollégáidat. 

1200 négyzetméteren megnyitott a Bútorpalota

1200 négyzetméteren megnyitott a Bútorpalota az AsiaCenter Nyugati Szárny 1. emeletén! A Bútorpalota a  Black Red White lenygel bútorgyár budapesti márkaboltja, ahol óriási bemutató térben teljes körű lakberendezési megoldások széles választékából válogathat!

Három éve állatbarát az AsiaCenter - Ingyenes Valentin-napi fotózkodással és lufival ünneplünk

2019. február 14-én lesz éppen 3 éve, hogy az AsiaCenter megnyitotta kapuit a kedvencekkel érkező vásárlók előtt is. A 3. állatbarát évfordulónkon szív alakú, héliumos lufit osztunk látogatóinknak a Nyugati Szárny 1. emeletén. Továbbá különleges Valentin-napi fotózás keretében a CellArt fotóstúdiónk profi fotósa készít fényképet romantikus háttér előtt a jelentkezőkről. Ugyanezen a napon az Állatmentő Angyalokkal is találkozhatnak az érdeklődők.

A részletekért kattintson!

Véradás február 9-én

Véradás

Véradás az AsiaCenterben!

A segíteni vágyóat várjuk a Nyugati Szárny első emeltén február 9-én, déli 12 óra és 17 óra között! Ne hagyja otthon személyi igazolványát, taj- és lakcímkártyáját!

Facebook

AsiaCenter

A Nyugati Szárny 1. emeletén egyre több új üzlet és szolgáltatás vár! :D Látogass el hozzánk és ne légy földhözragadt, menj fel az emeletre is! ;) További infó: http://www.asiacenter.hu/?s=306&lang=hu
Facebook

AsiaCenter

Tudtad, hogy a Koktél Sziget kávézóban már bankkártyával is fizethetsz? ;) A Nyugati Szárny földszintjén, a Koktél Szigetben alkoholos és mentes koktélok, frissítők, szendvicsek, sütemények és kávék várnak, ha kikapcsolódnál vásárlás közben. Mostantól pedig már az sem probléma, ha készpénz helyett kártyával fizetnél! :D (A Koktél Sziget sorsjegyeket, lottót és más szerencsejátéknak minősülő terméket is árusít, amelyek megvásárlása a jogszabályi szabályozás értelmében továbbra is csak készpénzzel lehetséges!)

Összes kupon letöltése