Hírek, események

AsiaCenter Buék Kupa 2019

2019-ben az AsiaCenter Buék Kupát szervező csapat, a Testnevelés Egyetem Rekreáció Tanszéke, a Viga Sport Csapata újra egy nemes célt tűzött ki maga elé. Rácz Kálmánnak szerveznek gyűjtést, aki kerékpárokat adományoz. A menthetetlen kerékpárok általa új életet kezdhetnek új gazdájuknál.

Ingyenes adventi fotózás az AsiaCenterben

Kedves adventi meglepetés az AsiaCenteről!

Profi fotósunk karácsonyi hangulatú háttér előtt készít képet Önről és családjáról, amelyet a helyszínen kinyomtatva átvehet. Az adventi fotózás ingyenes. Látogasson el az AsiaCenterbe december 2-án, 9-én, 16-án, vagy 23-án és örökítse meg a pillanatot! A fotózás délelőtt 10 órától tart az AsiaCenter Keleti Szárnyának 1. emeletén. Jelentkezni a helyszínen lehet.

Adománygyűjtés az Irigy Hónaljmiriggyel

Segíts rászoruló gyermekeknek az Irigy Hónaljmiriggyel!

Az Irigy Hónaljmirigy 2018. december 9-én 13 órától jótékonyági adománygyűjtésre hív mindenkit, aki szívesen találkozna a zenekarral és pár száz forintot áldozna arra, hogy szebbé varázsolja rászoruló kisgyermekek karácsonyát!

Mattolda SSC - HÜSI SC sakk csapatbajnoki mérkőzés az AsiaCenterben

2018. december 9-én ad otthont az Asiacenter a Mattolda SSC Budapest I. és III. osztályban játszó csapatainak bajnoki csapatmérkőzéséhez. 
A mérkőzésen a HÜSI ( Hüvösvölgyi Sakkiskola SC ) I. és II. csapatai lesznek az ellenfelek. A Mattolda SSC csapatában felerészben hallássérült sportolók ( siket illetve nagyothalló ), válogatott kerettagok sakkoznak, akik a olimpiai illetve világversenyeken is részt vesznek. A mérkőzésekhez jó játékot, izgalmas csatákat kívánunk!

Plüssjáték adományok gyűjtése

A Irigy Hónaljmirigy jótékonysági plüssök gyűjtése a végéhez közeledik!

A felajánlásokat legkésőbb december 7-ig várjuk!

December 9-én 13 órától pedig mindenkit várunk az AsiaCenterbe, ahol a legszebb játékokat lehet hazavinni 500, illetve 3000 forintos adományért cserébe! A felajánlásokat a Cseppkő Gyermekotthon és a Pető Intézet kapja. Az Irigy Hónaljmirigy dedikál, fotózkodik mindenkivel, aki segít szebbé varázsolni a rászoruló gyermekek karácsonyát! 

Joy-napok

Vásároljon 10-80% kedvezménnyel az AsiaCenter bizonyos ülzeteiben november 8. és 11. között!

A Joy-ban található "AsiaCenter" kupon a helyszíni (AsiaCenter 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.) információs pultoknál az AsiaCenter saját kedvezményfüzetére váltható be. 

Az akció a készlet erejéig érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze. 

AsiaCenter Kozmosz Kalauz

2018. november 3-án és 4-én újra AsiaCenter Kozmosz Kalauz!

Az Utazó Planetárium kupolája alatt megelevenedik a kozmosz titokzatos világa. Szombaton délelőtt 10 órától este 20 óráig, vasárnap pedig délelőtt 10 órától este 19 óráig bárki ingyenesen betekinthet a csillagok közé. November 3-án pedig fantasztikus természettudományos kísérleteknek is szemtanúi lehetünk. Továbbá hétfőtől csütörtökig (november 5-6-7-8-án) 15 órától egy nyilvános előadást lehet megtekinteni, pénteken, 9-én pedig 13 óra és 16 óra között szintén nyilvános, ingyenes előadásokra kerül sor! 

Összes kupon letöltése