Hírek, események

Kutyahősök az AsiaCenterben

Az AsiaCentert egyre több kutyás és állatbarát szervezet keresi fel különböző együttműködésekkel kapcsolatban, amelyeknek csak egy igazán állatbarát hely felelhet meg. Így történt mindez a Mantrailing Group Budapest csapattal. És hogy mi az a mantrailing? Egy szuper kutyás sport és nagyon komoly munka is, mely során a kiképzett kutyusok eltűnt személyek keresésében, akár rendőrségi munkák segítésében vesznek részt. 

Villanyautósok találkozója az AsiaCenterben

A nyár utolsó villanyautós találkozója Budapesten augusztus 31-én 16 órától az AsiaCenter felszíni elektromosautó-töltőállomásainál! Délután 16 órától aDélutá Music Fm DélutániRoadShow-jának száguldó riportere, Fittikém is velünk lesz!  ;) 

Tetoválás az állatok világnapjára!

Idén október 4-én lesz az Állatok Világnapja. A VIKINK tattoo ennek jegyében október 6-án és 7-én jótékonysági tetoválásokat készít az AsiaCenter Nyugati Szárny 1. emeletén. Az állatokkal kapcsolatos minimál tetoválások 5-10 000 forintos árát teljes egészsében az EbÁrvaház négylábú lakói számára ajánlják fel!

Nyár végi árzuhanás az eMarkt üzletben

Augusztus végéig közép- és felsőkategóriás, márkás termékeket kínál garanciával, óriási kedvezményekkel az eMarkt üzlet!

4K ultra HD TV, side-by-side hűtőszekrény, mikrohullámú sütők és egyéb műszaki cikkek közül válogathat. Jöjjön el az AsiaCenter Keleti szárnyának földszintjén található üzletbe és nézze meg a további ajánlatokat!

 Az akció augusztus végéig, illetve a készlet erejéig érvényes!

Összes kupon letöltése