Hírek, események

Váradás

Váradás az AsiaCenterben. Ön is segíthet!

Időpont: Július 20., péntek.  13 és 19 óra között

Véradás helye: Nyugati Szárny 1. emelet, a panoráma lift mögött

 

Friss: Az áramellátás helyreállt!

Tisztelt Vásárlóink!

Az AsiaCenterben kedden, 2018. július 10-én  kora délután tartós áramszünet állt be. A hibát az okozta, hogy egy közelben zajló építkezés földmunkálatai során egy munkagép elvágta a bevásárlóközpont áramellátását biztosító fő áramvezetéket. Az AsiaCenter elővigyázatosságból az épületet kiürítette. Értesítettük az elektromos műveket, akik azonnal megkezdték a hiba elhárítását.

Kedden 18 órakor az áramellátás helyreállt. Szerda reggel az AsiaCenter a megszokott rendben kinyit. A történtek miatt szíves megértésüket és elnézésüket kéjük! 

Áramszünet az AsiaCenterben

Mint arról korábban tájékoztatást adtunk, az AsiaCenterben 2018. július 10-én kora délután tartós áramszünet állt be. A hiba oka, hogy egy közelben zajló földmunkálat során egy munkagép elvágta a bevásárlóközpont áramellátását biztosító fő áramvezetéket. Az AsiaCenter elővigyázatosságból az épületet kiürítette. Az elektromos műveket értesítettük, akik azonnal megkezdték a hiba elhárítását, amely jelenleg is zajlik. A történtek miatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük! 

Futó versenyedzések az AsiaCenterben

Június 30-án szombaton újra futó versenyedzést rendez a Bike & Run Events az AsiaCenterben. 

Hogy mi az a futó versenyedzés? Egy új edzésforma, ahol versenykörülmények között van lehetőség felkészülést végezni, kipróbálni, szokni a versenyek hangulatát. 


 

Plüssjáték gyűjtés az Irigy Hónaljmirigy jótékonysági akciójához

Plüssgyűjtő akcióval segít rászoruló gyermekeknek az Irigy Hónaljmirigy! 
FELAJÁNLÁSÁT LEADHATJA AZ ASIACENTERBEN IS!

Jótékonykodásra buzdítja rajongóit hazánk legnépszerűbb paródia zenekara, akik élő koncertjeik helyszíneire várják a felajánlásokat. A játékokat egy gyerekeket támogató szervezetnek ajánlják fel majd év végén. 
További információ az akcióról a Youtubeon - itt - található! 

Az Irigy Hónaljmirigy kezdeményezése az AsiaCenterhez is eljutott, mivel az együttes családi rendezvényeink rendszeres fellépője. A bevásárlóközpont is felajánl 15 db plüss kutyust, valamint gyűjtőpontot nyit az épületben, ahol bárki leadhatja az együttesnek szánt felajánlásait! 

Ha van olyan jó állapotú plüss játéka, amelyről úgy érzi, hogy egy rászoruló gyermeknek örömet szerezhet, akkor jöjjön el az AsiaCenterbe és adja le adományát a Keleti Szárny földszintjén található információs pultnál!

AsiaCenter Állati Kölyöknap

Újra Állati Kölyöknappal köszönti a nyarat az AsiaCenter

A tavalyi év sikere után az AsiaCenter 2018. május 12-én, szombaton újra egy állati jó családi napra hívja a kicsiket és nagyokat. A 2. AsiaCenter Állati Kölyöknapon házi kedvenceinkkel együtt élvezhetjük a jó időt és az ingyenes programokat! Az egész nap egymást követő játékok, gyermek foglalkoztatók és fellépők sorában ott lesz a nagy nevettető, Irigy Hónaljmirigy, koncertet ad Fatima és a gyerekek legnagyobb kedvence, az Alma Együttes is!

Megújult a TK Jeans!

Tavaszi megújulás TK Jeans Fashionben! :DAz AsiaCenter Keleti Szárny földszintjén teljesen megújult üzlettel, az eddiginél is nagyobb árukészlettel, fantasztikus árakkal és már a tavaszi-nyári kollekcióval várják a hölgyeket és urakat!

Összes kupon letöltése