Bérelhető helyiségek

Iroda

Az AsiaCenterben kiváló adottságainak köszönhetően egyéni kialakítású, különleges panorámával rendelkező, tetőkert-kapcsolatos irodákat lehet bérbe venni hosszútávra, rendkívül kedvező négyzetméter árakon.


Raktár

Az AsiaCenter alatt 10 000m2 bérlehető raktárterület található. A logisztika, árumozgás és raktározás kényelmesen kialakított, az épületegyüttes mindkét oldalán a teherautó- és kamionforgalom részére modern áruszállításra alkalmas rámpás parkoló áll a szállítmányozók rendelkezésére.


Üzlethelyiség

A központban kis- és nagykereskedelmi üzletek, bemutatótermek bérlésére is lehetőség van kedvező közép-, illetve hosszútávú bérleti konstrukciókban egyaránt.

 


Rendezvényhelyszín

Méretének és adottságainak köszönhetően az AsiaCenter kedvelt kiállítás- és rendezvényhelyszín. Az épület nyugati szárnyának tágas második emelete kiválóan alkalmas kisebb volumenű események és akár több száz kiállítót befogadó kiállítások megrendezésére egyaránt. Az itt található 7925 m2 teljes egészében bérelhető.


Rendezvényszervezés

AsiaCenter- Ahol az alkalomból esemény válik.

A központ szakértő segítséget nyújt a kiállítóhelyek berendezésének megszervezésében, igény szerint világítástechnikát, hangtechnikát és cateringet is biztosít.

További igénybe vehető szolgáltatások:

  • Bútorzat (fali polcok, asztalok és az asztalokhoz tartozó székek)
  • Építés (szükséges kellékek, díszletek felépítése)
  • Catering
  • Takarítás
  • Őrzés

Általános információk

 

Az AsiaCenter 100%-os tulajdonosa a STRABAG SE
Megnyitott 2003. március 7.-én
Alapterület: I. ütem: 125000 m2, I. és II. ütem összesen: 205000 m2

Üzlethelyiségek nettó összterülete: 36000 m2
Irodák összterülete: 4000 m2
Raktárak összterülete: 10000 m2
Szintek száma: 8
Üzletek száma: 350
Parkolóhelyek száma: 1500

 

Összes kupon letöltése

Pletyka Fészek

2017. máj. 22. - 2017. júni. 30.

AJÁNDÉK LIMONÁDÉ  - a szendvicsed mellé most ajándék limonádéval kedveskedik a Pletyka Fészek kávézó

Ha vásárolsz egy melegszendvicset az AsiaCenter Pletyka Fészek kávézójában, most egy limonádét kapsz hozzá ajándékba!

Nézd meg az AsiaCenter kuponoldalát és nyomtasd ki vagy mobil eszközödön mutasd be a kupont!  A kupon 2017. május 22-től 2017. július 30-ig váltható be az AsiaCenter Keleti Szárnyának földszintjén található Pletyka Fészek kávézóban.


Részletek, felhasználási feltételek:

A melegszendvics mellé szóló ajándék limonádé kuponajánlatunk más akcióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható. Az AsiaCenter dolgozói az akcióban nem vehetnek részt.
A kedvezménykuponok beváltási határideje: 2017. május 22 - 2017. július 30.

Az ajánlatok minden esetben a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényesek. A Pletyka Fészek kávézó fenntartja a jogot a kedvezmények korlátozására, megváltoztatására a kuponakció időtartama alatt.

Kupon letöltése