Bérelhető helyiségek

Iroda

Az AsiaCenterben kiváló adottságainak köszönhetően egyéni kialakítású, különleges panorámával rendelkező, tetőkert-kapcsolatos irodákat lehet bérbe venni hosszútávra, rendkívül kedvező négyzetméter árakon.


Raktár

Az AsiaCenter alatt 10 000m2 bérlehető raktárterület található. A logisztika, árumozgás és raktározás kényelmesen kialakított, az épületegyüttes mindkét oldalán a teherautó- és kamionforgalom részére modern áruszállításra alkalmas rámpás parkoló áll a szállítmányozók rendelkezésére.


Üzlethelyiség

A központban kis- és nagykereskedelmi üzletek, bemutatótermek bérlésére is lehetőség van kedvező közép-, illetve hosszútávú bérleti konstrukciókban egyaránt.

 


Rendezvényhelyszín

Méretének és adottságainak köszönhetően az AsiaCenter kedvelt kiállítás- és rendezvényhelyszín. Az épület nyugati szárnyának tágas második emelete kiválóan alkalmas kisebb volumenű események és akár több száz kiállítót befogadó kiállítások megrendezésére egyaránt. Az itt található 7925 m2 teljes egészében bérelhető.


Rendezvényszervezés

AsiaCenter- Ahol az alkalomból esemény válik.

A központ szakértő segítséget nyújt a kiállítóhelyek berendezésének megszervezésében, igény szerint világítástechnikát, hangtechnikát és cateringet is biztosít.

További igénybe vehető szolgáltatások:

  • Bútorzat (fali polcok, asztalok és az asztalokhoz tartozó székek)
  • Építés (szükséges kellékek, díszletek felépítése)
  • Catering
  • Takarítás
  • Őrzés

Általános információk

 

Az AsiaCenter 100%-os tulajdonosa a STRABAG SE
Megnyitott 2003. március 7.-én
Alapterület: I. ütem: 125000 m2, I. és II. ütem összesen: 205000 m2

Üzlethelyiségek nettó összterülete: 36000 m2
Irodák összterülete: 4000 m2
Raktárak összterülete: 10000 m2
Szintek száma: 8
Üzletek száma: 350
Parkolóhelyek száma: 1500

 

Összes kupon letöltése

Guga

2017. júli. 13. - 2017. aug. 19.

30 % árkedvezmény a GUGA Jeans üzletben

Válassz kedvedre a szebbnél szebb ruhákból! Az AsiaCenter Keleti Szárny földszintjének 3. utcájában található GUGA Jeans üzletben a megvásárolt áruk árából a kupon bemutatásával 30 % kedvezményt kapsz.

Nézd meg az AsiaCenter kuponoldalát és nyomtasd ki vagy mobil eszközeiden mutasd be a kupont!  A bemutatott kupon 2017. július 13-tól  2017. augusztus 19-ig váltható be az AsiaCenter Keleti Szárny földszintjének 3. utcájában található GUGA Jeans üzletben.

 

Részletek, felhasználási feltételek:

A megvásárolt árukra vonatkozó 30 %-os árkedvezmény kuponajánlatunk más akcióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható és egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel.

A kedvezménykuponok beváltási határideje: 2017. július 13-tól  2017. augusztus 19-ig.

Az ajánlat minden esetben a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A GUGA Jeans üzlet fenntartja a jogot a kedvezmények korlátozására, megváltoztatására a kuponakció időtartama alatt.

 

Kupon letöltése

Drexler Dog

2017. júli. 11. - 2017. aug. 13.

Vásárolj 2000 Ft felett a Drexler Dog Állateledel és felszerelés boltban és egy Pedigree Dentastix 3 db-os fogvédőt kapsz ajándékba! A Pedigree DentaStix különleges felületének, formájának és aktív hatóanyagainak köszönhetően rágás közben csökkenti a kutyák fogainak lepedék- és kőképződést.

Nézd meg az AsiaCenter kuponoldalát és nyomtasd ki vagy mobil eszközeiden mutasd be a kupont!  A bemutatott kupon 2017. július 11-től 2017. augusztus 13-ig váltható be az AsiaCenter keleti szárnyának földszintjén található Drexler Dog Állateledel és felszerelés boltban.

---------------------------------------

Részletek, felhasználási feltételek:

A 2000 Ft feletti vásárlás után járó Pedigree DentaStix ajándék kuponajánlatunk más akcióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható és egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel.

A kedvezménykuponok beváltási határideje: 2017. július 11-től 2017. augusztus 13-ig.

Az ajánlatok minden esetben a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek, A Drexler Dog Állateledel és felszerelés bolt fenntartja a jogot a kedvezmények korlátozására, megváltoztatására a kuponakció időtartama alatt.

Kupon letöltése