To rent

Offices

AsiaCenter offers customizable offices to long term renting, on favorable prices. Some AsiaCenter offices have spectacular panoramic view and access to the roof garden.


Storage space

Under the building 10 000 sqm of storage space is rentable for our partners. There are car parks with ramps on both sides of the building complex for truck and trailer traffic of modern freight forwarding.


Shops

AsiaCenter offers retail and wholesale trade areas, showrooms for rent in flexible middle and long term lease constructs. The commercial profiles of AsiaCenter and circle of provided services are continuously expanding. 


Event venue

Due to its size and facilities AsiaCenter is an excellent exhibition and event venue. The spacious second floor of AsiaCenter’s Western Wing is perfect for any event from a small party to any large-scale exhibitions. The full area of 7925 sqm is to let.


Event management

AsiaCenter – where your event becomes an occasion

AsiaCenter provides assistance in organizing the exhibition area, offers lightning, sound system and catering service on demand. 

Further on demand services:

  • Furnishing (shelves, tables and chairs)  
  • Construction (necessary props, scenery construction)
  • Catering 
  • Cleaning
  • Security service

General information

AsiaCenter is owned by STRABAG SE, leading construction company of Cental Europe.
Opening: 7 of March, 2003
Floor area: I. section: 125000 sqm, I. and II. section together: 205000 sqm

Net area of business premises: 36000 sqm
Offices: 4000 sqm
Storage space: 10000 sqm
Floors: 8
Number of shops: 850
Parking spaces: 2200

 

Összes kupon letöltése

Guga

2017. júli. 13. - 2017. aug. 19.

30 % árkedvezmény a GUGA Jeans üzletben

Válassz kedvedre a szebbnél szebb ruhákból! Az AsiaCenter Keleti Szárny földszintjének 3. utcájában található GUGA Jeans üzletben a megvásárolt áruk árából a kupon bemutatásával 30 % kedvezményt kapsz.

Nézd meg az AsiaCenter kuponoldalát és nyomtasd ki vagy mobil eszközeiden mutasd be a kupont!  A bemutatott kupon 2017. július 13-tól  2017. augusztus 19-ig váltható be az AsiaCenter Keleti Szárny földszintjének 3. utcájában található GUGA Jeans üzletben.

 

Részletek, felhasználási feltételek:

A megvásárolt árukra vonatkozó 30 %-os árkedvezmény kuponajánlatunk más akcióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható és egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel.

A kedvezménykuponok beváltási határideje: 2017. július 13-tól  2017. augusztus 19-ig.

Az ajánlat minden esetben a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A GUGA Jeans üzlet fenntartja a jogot a kedvezmények korlátozására, megváltoztatására a kuponakció időtartama alatt.

 

Kupon letöltése

Drexler Dog

2017. júli. 11. - 2017. aug. 13.

Vásárolj 2000 Ft felett a Drexler Dog Állateledel és felszerelés boltban és egy Pedigree Dentastix 3 db-os fogvédőt kapsz ajándékba! A Pedigree DentaStix különleges felületének, formájának és aktív hatóanyagainak köszönhetően rágás közben csökkenti a kutyák fogainak lepedék- és kőképződést.

Nézd meg az AsiaCenter kuponoldalát és nyomtasd ki vagy mobil eszközeiden mutasd be a kupont!  A bemutatott kupon 2017. július 11-től 2017. augusztus 13-ig váltható be az AsiaCenter keleti szárnyának földszintjén található Drexler Dog Állateledel és felszerelés boltban.

---------------------------------------

Részletek, felhasználási feltételek:

A 2000 Ft feletti vásárlás után járó Pedigree DentaStix ajándék kuponajánlatunk más akcióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható és egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel.

A kedvezménykuponok beváltási határideje: 2017. július 11-től 2017. augusztus 13-ig.

Az ajánlatok minden esetben a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek, A Drexler Dog Állateledel és felszerelés bolt fenntartja a jogot a kedvezmények korlátozására, megváltoztatására a kuponakció időtartama alatt.

Kupon letöltése