Rólunk

 

Az AsiaCenter 2003-as megnyitása óta rendkívül népszerű családbarát bevásárlóközpont, amely egyedi színfoltot képvisel a magyar kereskedelmi piacon. Évente közel 5 millió látogató érkezik ide, ahol közel 400 üzletben 10 nemzet kereskedői kínálják termékeiket. Az AsiaCenter kis- és nagykereskedelmi, valamint kulturális- és üzleti központként a hét minden napján nyitva tart, modern környezettel, kiváló infrastruktúrával áll a bérlők és váráslók rendelkezésére.

Az AsiaCenter földrajzi és logisztikai szempontból kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy elérést biztosítson a minőségi termékeket gyártó és forgalmazó ázsiai vállalkozásoknak a magyar és a közép-kelet-európai kereskedők felé. Az AsiaCenter kereskedelmi kiállítások és vásárok kedvelt helyszíne, egész évben nyitva tartó kiállítási területével, egyéni igények szerint alakítható irodahelységekkel és raktárterülettel várja partnereit.

Aktuális állásajánlatok

Az AsiaCenter műszaki asszisztens pozícióba keres kollégát.

A pozíció pontos leírása az alábbi linken tekinthető meg: Műszaki asszisztens

Családbarát és akadálymentes

A két szárnyból álló, három szintes épületeggyüttes teljes egészében akadálymentes és az ősi keleti térrendezési művészet, a Feng Shui alapelvei szerint épült. Az itt töltött időt családbarát és kényelmi szolgáltatások teszik még kényelmesebbé.

Az AsiaCenter ingyenes parkolást kínál fedett és szabadtéri parkolóházában személyautók és buszok számára.

Jöjjön hozzánk kedvencével is!

2015. februárja óta az AsiaCenter speciális házirend betartása mellett lehetővé teszi a házikedvencekkel való vásárlást.  Kérjük, figyelje az eligazodást segítő piktorgrammokat!


Házirend kisállattal érkezők számára

 

 

 

 

 


Az AsiaCenter dohányfüstmentes

A 2012-től hatályba lépett törvényi szabályozás értelmében dohányozni kizárólag AsiaCenter szabadtéri területein (kivéve a buszmegálló) kialakított dohányzóhelyeken lehet. Köszönjük szíves megértésüket!


Adatkezelés

Adatvédelmi megbízott elérhetőségei
Név: dr. Gyimesi Kende
Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
E-mail cím: adatvedelem@asiacenter.hu 
Telefon: 061-688-8888

Adatkezelési tájékoztató az elektronikus beléptetőrendszer alkalmazásához kapcsolódó adatkezelésről

Adatkezelési tájékoztató a honlapon történő regisztrációhoz kapcsolódó adatkezelésről

Adatkezelési tájékoztató a kamerával történő megfigyeléshez kapcsolódó adatkezelésről

Adatkezelési tájékoztató a rendezvényen történő film-, hang- és képkészítésről, továbbá azok promóciós jellegű felhasználásáról

 

 

 


Összes kupon letöltése