Szolgáltatások

Család- és állatbarát bevásárlóközpont

Az AsiaCenterben játszóház és gyermekmegőrző, pelenkázók, gyermek színház és ingyenes családi programok várják a látogatókat. A játszóházról több információért és a térképes nézetért kattintson ide!

Az AsiaCenter család- és állatbarát bevásárlóközpontban a jól szocializált kedvencek is szívesen látott vendégek! Házirendünket állattal érkező látogatóink számára innen töltheti le!


Kulcs Patika - éjjel nappal nyitva!

Az AsiaCenter Nyugati Szárnyának földszintjén éjjel-nappal nyitva tartó gyógyszertár várja a látogatókat.

A Kulcs Patika nem ügyeleti gyógyszertér, valós 24 órás nyitva tartásával hétvégén és éjszaka is kényelmesen, utcán való várakozás és ügyeleti díj nélkül vásárolhatja meg a szükséges készítményeket.  A folyamatos akciók mellett a Kulcs Patika törzsvásárlói kártyája további kiemelt kedvezményeket biztosít.

Telefonszám: 06-1-688-9088


Victory Fitness

A Victory Fitness edzőterem-hálózat 2500 négyzetméteres, tetőkert-kapcsolatos terme az AsiaCenter Nyugati Szárny 2. emetén a legmodernebb gépekkel és szolgáltatásokkal várja a látogatókat! 

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 06:00 - 23:00
Szombat-Vasárnap: 07:00 - 22:00

Telefonszám: +36-20-374-5863


Családi Színház

Igazi családi szórakozás, mese- és bábjátékok várnak az AsiaCenterben!
Keresse a Center Színházat a Keleti Szárny 2. emeletén! A Center Színházról több információért és a térképes nézetért kattintson ide!

Telefonszám: +36 20 9668 123


Ingyenes parkolás

Az AsiaCenter fedett és szabadtéri parkolójában mintegy 1500 parkolóhely vehető igénybe ingyenesen autók és buszok számára!
Sőt mélygarázsunkban már motorparkoló is elérhető!


Szívügyünk a környezetvédelem

Az AsiaCenter -1-es parkoló szintjén 6 db, 11 kw-os (3×16A) elektromosautó-töltőállomás áll vásárlóink rendelkezésére. 

A felszíni parkolónkban további 6 db, 22kw-os töltőpont várja Önt.


Éttermek és kávézók

Megéhezett? Éttermeinkben számos nemzet kedvenc fogásai között válogathat! Várjuk a Keleti Szárny 2. emeletén! 


Gokart pálya

Magyarország leghosszabb gokart pályája várja a száguldás szerelmeseit! Keresse a Keleti Szárny mélygarázsában, 
a -2-es szint D szektorában! 

Telefonszám: 0630/783-8840 és 0630/736-7004


Western Union

Intézze pénzügyeit egyszerűen és biztonságosan!Magyarország vezető pénzváltója, a WESTERN UNION az AsiaCenterben! Keresse a Keleti és a Nyugati Szárny földszintjén!

További információért és a térképes nézetért kattintson ide!


Hibiszkusz Szépségstúdió

Megújulásra vágyik?
A Hibiszkusz Szépségstúdióban fodrászat, kozmetika, pedikűr, manikűr, műköröm és műszempilla készítés várja a Hölgyeket!
Keresse a Hibiszkuszt a Keleti Szárny első emeletén! További információért és a térképes nézetért kattintson ide!

Telefonszám: +36 70 355 9980


Vadbarna Szolárium

Legyen mindig aranybarna bőre! Az AsiaCenterben Önt várja a Vadbarna Szolárium.
Keresse a Vadbarnát a Keleti Szárny első emeletén! További információért és a térképes nézetért kattintson ide!

Telefonszám: +36 30 983 4655


Infrashape

Hozd magad formába a 21. század legújabb, egyedülálló mozgásformájával! Hét népszerű és hatékony karcsúsító kezelés segít a látványos, gyors fogyásban. Az Infrashape egyetlen készülékben erősíti, növeli az izmokat, fokozza az anyagcserét és méregteleníti a szervezetet!  Infrashape kezelés az AsiaCenter Nyugati Szárnyának 2. emeletén!

Bejelentkezés és további információ: +3620-420-3059


Autómosó

Tökéletes csillogás kívül - belül! Kézi autómosó és autókozmetika környezetbarát technológiával az AsiaCenter -1-es parkolószintjén. Szakembereink tisztává varázsolják autóját, amíg Ön vásárol. Legyen szó külső tisztításról, belső takarításról vagy éppen a bőrkárpitozás ápolásáról, a NaturWashra számíthat!


Asia Nyomda - (Kulcs City)

Az Asia Nyomda professzionális szolgáltatással áll a vásárlók rendelkezésére a Keleti Szárny földszintjén.

Szolgáltatások: fénymásolás, pólónyomtatás, névjegykárta, molinó, épületháló, roll-up, reklámtábla, fotókönyv, matrica, szórólap, meghívó, spirálozás, laminálás, kanvasz-festővászon nyomtatás, fotónyomtatás, szkennelés, poszternyomtatás, könyv, bögre, autómágnes, naptár

Információ: 0670-384-2783, 0670-369-2557


Kulcs City - kulcsmásolás

Autókulcs másolás, bicskakulcsház csere/ elektronika javítás a Kulcs City kulcsmásolóban az AsiaCenter Keleti Szárnyának földszintjén.

További szolgáltatások: kulcsmásolás, kulcskészítés, zárbetétek, lakatok, biciklizárak, chipek másolása, proxy kártyák, mikro kapcsoló és kulcsházcserék. 

Információ: 0670-229-2624


Gumiszerviz

Amíg Ön vásárol, mi át is szereljük az autója kerekeit! A profi és hangulatos Mega Tyre Gumiszerviz az AsiaCenter mélygarázsában  várja az autósokat! Keresse a nyugati Szárny -1. szinten, a Lila szektorban! 
Telefon: +36 30 280 9822


ENVI Benzinkút

Kedvező árakkal várja Önt az Enviautomata benzinkút az AsiaCenter kültéri parkolója mellett!


Asia Kertészet

Szépítse kertjét Asia Kertészettel!

Virágok, cserjék, tuják és fák nagy választékával megnyitott az Asia Kertészet az AsiaCenter bejárata előtti körforgalom mellett. Folyamatosan bővülő árukészlettel és szakmai tanácsadással várják a vásárlókat. Az Asia Kertészetben mindent megtalál, amire az őszi kert csinosításához szüksége lehet. Kérdése van kertjéről? Az Asia Kertészet szakemberei örömmel válaszolnak. 


Állatpatika

A Mogyi Állatpatikában állatgyógyászati készítmények, különleges tápok, diétás és hipoallergén eledelek, speciális samponok, parazita ellenes készítmények, valamint vitaminok és étrendkiegészítők várják a gazdikat és kedvenceiket a Keleti Szárny földszintjén, a Kedvencek Korzóján.


4D Ultrahang Center

Terhességi és szervi ultrahang vizsgálatok az AsiaCenterben. A 4D Ultrahang Center korszerű gépekkel és szakképzett személyzettel várja az érdeklődőket a Keleti Szárny első emeletén a 2. utcában. Előzetes bejelentkezés szükséges. 

Telefon: 0630-464-3904


Lottózók

Lottózóink az AsiaCenter Nyugati és Keleti Szárnyának földszintjén várják a látogatókat.


Nyomtatás - Fénymásolás

Az Akta papír-írószer és nyomtatvány üzlet vállal színes és fekete-fehér nyomtatást, fénymásolást, faxolást, szkennelést a helyszínen, adathozdozóról és emailből is. 

Érdeklődni: 0621-300-4454  Nyomtatásra szánt dokumentumokat küldhet a akta@fixtelekom.hu email címre.


Dohánybolt

Az AsiaCenter mellett, a körforgalomnál nemzeti dohánybolt üzemel. 


Összes kupon letöltése