Társadalmi szerepvállalás

 

Az AsiaCenter 2015 februárja óta állatbarát! 

Az AsiaCenter az Év Kutyabarát Helye lett Üzletközpont kategóriában 2017-ben!

Az állatbarát szemlélet az AsiaCenter hitvallásának része.  Együttműködő partnereinkkel évek óta dolgozunk azon célkitűzésért, hogy a tudatos és felelős állattartás fonotssága minél nagyobb figyelmet kapjon a mindennapokban. Az épületben vakvezető - és segítőkutyák oktatása is zajlik. 


„Négylábú védenceink nevében is köszönjük az AsiaCenter támogatását, amely az elmúlt években többször is bizonyította, hogy egy ízig-vérig állatbarát bevásárlóközpont! Mivel az oktatás a Rex Kutyaotthon Alapítvány egyik kiemelt missziója, így óriási segítség, hogy a bevásárlóközpont helyet biztosított egyik kiemelt rendezvényünk, a Felelős Állattartás Konferencia számára. Mindemellett az évek során folyamatosan lehetőséget kapunk arra, hogy a center saját eseményein is kitelepülhessünk, és így személyesen válaszolhassunk az érdeklődők állattartással és örökbefogadással kapcsolatos kérdéseire. Köszönjük, hogy az  AsiaCenter partner a felelős állattartást hirdető missziónkban!"

 - Rex Kutyaotthon Alapítvány


"Az „Állat és Ember” Állat- és Természetvédő, Kulturális és Szabadidő Egyesület nevében köszönetet szeretnénk mondani az AsiaCenter üzemeltetőinek és bérlőinek a segítségükért és vendéglátásukért. Vendéglátásról beszélhetünk, mert szeretettel fogadtak, biztosítottak egy kulturált, egyben frekventált helyet az épületen belül és még a szükséges asztalokat és székeket is. A négy kitelepülés felbecsülhetetlen segítség volt számunkra. Pótolta hiányzó reklám célú forrásainkat.  Az 1%-os kampányidőszakban így rengeteg embert elérhettünk, aki különben soha nem szerzett volna tudomást a létünkről, a munkánkról pedig különösen - hiába működünk a kerületben 10 éve és rehabilitáltunk valamint adtunk családba 1500 körüli számú kutyát. Az AsiaCenternek köszönhetően alkalmunk volt bemutatkozni, kicsit beszélgetni és meggyőzni látogatóikat: méltók vagyunk a támogatásukra, adó 1% felajánlásukra és arra, hogy csatlakozzanak hozzánk. Az első két alkalommal összegyűlt adományt állataink gyógykezelésére és gyógyítására használtuk fel. Felbecsülhetetlen segítség, KÖSZÖNJÜK!"

- „Állat és Ember” Állat- és Természetvédő, Kulturális és Szabadidő Egyesület

+-

" A Kanga Alapítvány célja, hogy a gyermekekhez, családokhoz közelebb hozzuk az élő állatokat és ezáltal a felelős állattartást, amiben az AsiaCenter állatbarát bevásárlóközpontként lelkes és állandó partnerünk lett. Kisállat simogatónk évek óta jelen van az AsiaCenter minden családi rendezvényén, így több tízezer emberhez juthattunk el. Alapítványunk jelentős részben az adománygyűjtő dobozokba elhelyezett adományokból tarja fönn magát, ezért is különösen örülünk neki, hogy az AsiaCenter mindig a legnagyobb örömmel fogadott bennünket és nem csak ránk, hanem védenceink igényeire is odafigyelve adott helyet kitelepüléseink számára!  Reméljük, hogy kiváló együttműködésünk a jövőben is fennmarad!"

- Atkári Tímea, Kanga Alapítvány

Véradás támogatása

Az AsiaCenter évek óta a Magyar Vöröskereszt véradási pont partnere. Évente 6-8 alkalommal adunk otthont az önkéntes váradásnak, amelyről minden alkalommal hírt adunk a bevásárlóközpont honlapján és közösségi média felületén.

Siket sakkozók támogatása

"A Siketek Sport Klubja sakk szakosztálya nevében köszönetet mondunk az AsiaCenternek, hogy befogadott és otthont adott az elmúlt bajnoki évben a sakk mérkőzéseink lebonyolítására.
Óriási nagy segítség volt a szakosztályunk részére az AsiaCenter részéről biztosított hely a sakkmérkőzések megtartására.
A csapatunk tagjai és a hozzánk érkező vendégcsapatok is jól érezték magukat és a helyszínről, a vendégszeretetről, pedig nagy tetszéssel és elismeréssel bírtak. Kifejezzük reményeinket a további sikeres együttműködésre!"

- Mattolda, Siketek SC Integrált Sakkcsapata - Matuska Miklós csapatvezető és Farkas Melinda sakk szakosztályvezető

Akadálymentesítés

Az AsiaCenter épülete teljes egésészben akadálymentes. 

 

 


Összes kupon letöltése