Társadalmi szerepvállalás

 

Az AsiaCenter 2015 februárja óta állatbarát! 

Az AsiaCenter az Év Kutyabarát Helye lett Üzletközpont kategóriában 2017-ben!

Az állatbarát szemlélet az AsiaCenter hitvallásának része.  Együttműködő partnereinkkel évek óta dolgozunk azon célkitűzésért, hogy a tudatos és felelős állattartás fonotssága minél nagyobb figyelmet kapjon a mindennapokban. Az épületben vakvezető - és segítőkutyák oktatása is zajlik. 

Plüssgyűjtő akcióval segít rászoruló gyermekeknek az Irigy Hónaljmirigy!
Felajánlását leadhatja az AsiaCenterben is!


Jótékonykodásra buzdítja rajongóit hazánk legnépszerűbb paródia zenekara, akik élő koncertjeik helyszíneire várják a felajánlásokat. A játékokat egy gyerekeket támogató szervezetnek ajánlják fel majd év végén. 
„Az ötletet egy külföldről indult jótékonysági kampány adta, amikor a szurkolók a hokimeccseken az első gól után a pályára dobálják be az otthonról hozott plüssfigurákat” – mondta Sipos Peti.
További információ az akcióról a Youtubeon - itt - található! 

 

Az Irigy Hónaljmirigy kezdeményezése az AsiaCenterhez is eljutott, mivel az együttes családi rendezvényeink rendszeres fellépője. A rászoruló gyermekek számára gyakran éppen a játék az, ami a leginkább hiányzik, ezért bevásárlóközpontunk is szeretne hozzájárulni a kedves akció sikeréhez!  Az AsiaCenter felajánl 15 db plüss kutyust, valamint gyűjtőpontot nyit az épületben, ahol bárki leadhatja az együttesnek szánt felajánlásait! Az összegyűlt plüssöket az Irigy Hónaljmirigy következő AsiaCenterben tartandó fellépésén adjuk majd át a zenekarnak.

Ha van olyan jó állapotú plüss játéka, amelyről úgy érzi, hogy egy rászoruló gyermeknek örömet szerezhet, de a közeljövőben nem tudja azt elvinni az Irigy Hónaljmirigy egyik élő fellépésére, akkor jöjjön el az AsiaCenterbe és adja le adományát a Keleti Szárny földszintjén található információs pultnál!
Köszönjük!
 

Állatbarát patnereink 


„Négylábú védenceink nevében is köszönjük az AsiaCenter támogatását, amely az elmúlt években többször is bizonyította, hogy egy ízig-vérig állatbarát bevásárlóközpont! Mivel az oktatás a Rex Kutyaotthon Alapítvány egyik kiemelt missziója, így óriási segítség, hogy a bevásárlóközpont helyet biztosított egyik kiemelt rendezvényünk, a Felelős Állattartás Konferencia számára. Mindemellett az évek során folyamatosan lehetőséget kapunk arra, hogy a center saját eseményein is kitelepülhessünk, és így személyesen válaszolhassunk az érdeklődők állattartással és örökbefogadással kapcsolatos kérdéseire. Köszönjük, hogy az  AsiaCenter partner a felelős állattartást hirdető missziónkban!"

 - Rex Kutyaotthon Alapítvány

A Rex Kutyaotthon Alapítvány 25. évfordulóján az "Állatok partónusa" plakettet ajándékozott az AsiaCenternek. Köszönjük!
Az AsiaCenter belső televíziós hálózatán folyamtosan találkozhatnak a Rex Kutyaotthon Alapítvány védenceivel és az örökbefogadásukhoz szükséges információkkal!

 

A Felis Hungarica évente tart macskakiállítást az AsiaCenterben és nagyon szeretünk ide járni, mivel az AsiaCenter állatbarát és nem utolsósorban azért, mert a munkatársaik mindent megtettek annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat. A kiállítások jó hangulatú, magas színvonalú rendezvények, köszönhetően az AsiaCenter munkájának is. Reméljük, hogy lesz lehetőségünk még arra, hogy az AsiaCenter és a macskák szövetségét tovább erősítsük! :)

- Felis Hungarica


"Az „Állat és Ember” Állat- és Természetvédő, Kulturális és Szabadidő Egyesület nevében köszönetet szeretnénk mondani az AsiaCenter üzemeltetőinek és bérlőinek a segítségükért és vendéglátásukért. Vendéglátásról beszélhetünk, mert szeretettel fogadtak, biztosítottak egy kulturált, egyben frekventált helyet az épületen belül és még a szükséges asztalokat és székeket is. A négy kitelepülés felbecsülhetetlen segítség volt számunkra. Pótolta hiányzó reklám célú forrásainkat.  Az 1%-os kampányidőszakban így rengeteg embert elérhettünk, aki különben soha nem szerzett volna tudomást a létünkről, a munkánkról pedig különösen - hiába működünk a kerületben 10 éve és rehabilitáltunk valamint adtunk családba 1500 körüli számú kutyát. Az AsiaCenternek köszönhetően alkalmunk volt bemutatkozni, kicsit beszélgetni és meggyőzni látogatóikat: méltók vagyunk a támogatásukra, adó 1% felajánlásukra és arra, hogy csatlakozzanak hozzánk. Az első két alkalommal összegyűlt adományt állataink gyógykezelésére és gyógyítására használtuk fel. Felbecsülhetetlen segítség, KÖSZÖNJÜK!"

- „Állat és Ember” Állat- és Természetvédő, Kulturális és Szabadidő Egyesület

" A Kanga Alapítvány célja, hogy a gyermekekhez, családokhoz közelebb hozzuk az élő állatokat és ezáltal a felelős állattartást, amiben az AsiaCenter állatbarát bevásárlóközpontként lelkes és állandó partnerünk lett. Kisállat simogatónk évek óta jelen van az AsiaCenter minden családi rendezvényén, így több tízezer emberhez juthattunk el. Alapítványunk jelentős részben az adománygyűjtő dobozokba elhelyezett adományokból tarja fönn magát, ezért is különösen örülünk neki, hogy az AsiaCenter mindig a legnagyobb örömmel fogadott bennünket és nem csak ránk, hanem védenceink igényeire is odafigyelve adott helyet kitelepüléseink számára!  Reméljük, hogy kiváló együttműködésünk a jövőben is fennmarad!"

- Atkári Tímea, Kanga Alapítvány

"Nagyon köszönjük az együttműködést! Csak pozitiv tapasztalataink vannak az AsiaCenter programjaival kapcsolatban, amiken részt vettünk. Kevesek az ott dolgozók, bármiféle apró problémánk volt, mindig álltak rendelkezésünkre és megoldódott a dolog. Arra is kaptunk engedélyt, hogy az info pultra kitegyünk egy adománygyűjtő ládát is! Reméljük, hogy a továbbiakban is sikeres lesz az együttműködés!"

- Bangha Viktor, Elnök, Állatmentő Angyalok Alapitvány

Adománygyűjtés támogatása

"Közhasznú civil szervezetként naponta küzdünk az adományozók támogatásáért, hogy a nálunk nevelkedő 400 gyermeknek megfelelő körülményeket tudjunk biztosítani. Az SOS Gyermekfalvakban olyan gyerekek élnek, akiket el kellett szakítani a szüleiktől, például elhanyagolás, a szülők szenvedélybetegsége, vagy erőszak miatt. Nekik a gyermekfalvakban nevelőszülői családok adnak biztonságos és szerető otthont. Mi azon dolgozunk, hogy ezek a rengeteg traumát átélt gyerekek magabiztos, egészséges felnőttként lépjenek ki a felnőtt életbe. Fontos, hogy kiszámítható, stabil környezetet tudjunk teremteni a gyerekeknek, ehhez pedig szükség van adományozói körünk bővítésére.

Az AsiaCenter segítségével most a bevásárlóközpontba látogató emberekhez is könnyedén eljuthattunk, személyesen is megoszthattuk velük történeteinket, többen közülük pedig elkötelezett támogatóivá váltak az SOS-nek. Köszönjük!"

- Romet-Balla Ágnes, SOS Gyermekfalvak

A 2. AsiaCenter Állati Kölyöknapon többszáz gyermek hagyta kéz- és lábnyomát az SOS Gyermekfalvak standján, összesen négy vásznat  töltve meg.  Az AsiaCenterben található Galaxy Játékáruház minden egyes lenyomat után 50 forinttal támogatta az SOS Gyermekfalvakban szülők nélkül élő gyermekeket.

 

Véradás támogatása

Az AsiaCenter évek óta a Magyar Vöröskereszt véradási pont partnere. Évente 6-8 alkalommal adunk otthont az önkéntes váradásnak, amelyről minden alkalommal hírt adunk a bevásárlóközpont honlapján és közösségi média felületén.

Siket sakkozók támogatása

"A Siketek Sport Klubja sakk szakosztálya nevében köszönetet mondunk az AsiaCenternek, hogy befogadott és otthont adott az elmúlt bajnoki évben a sakk mérkőzéseink lebonyolítására.
Óriási nagy segítség volt a szakosztályunk részére az AsiaCenter részéről biztosított hely a sakkmérkőzések megtartására. A csapatunk tagjai és a hozzánk érkező vendégcsapatok is jól érezték magukat és a helyszínről, a vendégszeretetről, pedig nagy tetszéssel és elismeréssel bírtak. Kifejezzük reményeinket a további sikeres együttműködésre!"

- Mattolda, Siketek SC Integrált Sakkcsapata - Matuska Miklós csapatvezető és Farkas Melinda sakk szakosztályvezető

Akadálymentesítés

Az AsiaCenter épülete teljes egésészben akadálymentes. 

 

 


Összes kupon letöltése

Pletyka Fészek

2018. máj. 22. - 2018. dec. 31.

AJÁNDÉK LIMONÁDÉ  - a szendvicsed mellé most ajándék limonádéval kedveskedik a Pletyka Fészek kávézó

Ha vásárolsz egy melegszendvicset az AsiaCenter Pletyka Fészek kávézójában, most egy limonádét kapsz hozzá ajándékba!

Nézd meg az AsiaCenter kuponoldalát és nyomtasd ki, vagy mobil eszközödön mutasd be a kupont!  A kupon 2018. május 22-től visszavonásig, de legkésőbb 2018. december 31-ig érvényes az AsiaCenter Keleti Szárnyának földszintjén található Pletyka Fészek kávézóban.
Részletek, felhasználási feltételek:

A melegszendvics mellé szóló ajándék limonádé kuponajánlatunk más akcióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható. Az AsiaCenter dolgozói az akcióban nem vehetnek részt.
A kedvezménykuponok beváltási határideje: 2018. május 22. - 2018. december 31.

Az ajánlatok minden esetben a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényesek. A Pletyka Fészek kávézó fenntartja a jogot a kedvezmények korlátozására, megváltoztatására a kuponakció időtartama alatt.

Kupon letöltése

Bútorbolt Budapest

2018. máj. 23. - 2018. dec. 31.

5 % árkedvezmény a kiállított bútorokra a Bútorbolt Budapest üzletben

Átrendeznéd otthonod vagy csak lecserélnéd régi kanapédat? Az AsiaCenter Keleti Szárny 1. emeltén a panoráma lift mögött található Bútorbolt Budapest minőségi lakberendezést kínál elérhető áron! Az üzletben lengyel és magyar gyártók termékei; kanapék, sarokkanapék, franciaágyak és elemes nappali bútorok széles választéka, ráadásul a kupon bemutatásával 5 % árkedvezményt is kapsz a kiállított bútorok árából.

Nézd meg az AsiaCenter kuponoldalát és nyomtasd ki vagy mobil eszközeiden mutasd be a kupont!  A bemutatott kupon 2018. május 23-tól  2018. december 31-ig váltható be az AsiaCenter Keleti Szárny 1. emeltén a panoráma lift mögött Bútorbolt Budapest üzletben.

 

Részletek, felhasználási feltételek:

A kiállított bútorokra vonatkozó 5 %-os árkedvezmény kuponajánlatunk más akcióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható és egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel.

A kedvezménykuponok beváltási határideje: 2018.május 23-tól  2018. december 31-ig.

Az ajánlat minden esetben a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A Bútorbolt Budapest üzlet fenntartja a jogot a kedvezmények korlátozására, megváltoztatására a kuponakció időtartama alatt.

 

Kupon letöltése

Krém Kávézó

2018. máj. 23. - 2018. dec. 31.

A Krém Kávézó szeretettel vár egy kis pihenésre, feltöltődésre a vásárlás közben. 20 % kedvezménnyel 900 Ft ért 1 cappuccino + 1 Marlenka szelet és 1 db (0,25 l) ásványvíz elfogyasztásával újult erővel folytathatod a vásárlást. 
Nézd meg az AsiaCenter kuponoldalát és nyomtasd ki vagy mobil eszközeiden mutasd be a kupont!  A bemutatott kupon 2018. május 23-tól  2018. december 31-ig váltható be az AsiaCenter Nyugati Szárnyának földszintjén található Krém Kávézóban. 
--------------------------------------- 
Részletek, felhasználási feltételek: 
A Krém Kávézó Feltöltődés csomag kuponajánlatunk más akcióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható. 
A kedvezménykuponok beváltási határideje: 2018. május 23-tól  2018. december 31-ig. 
Az ajánlatok minden esetben a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek, A Krém Kávézó fenntartja a jogot a kedvezmények korlátozására, megváltoztatására a kuponakció időtartama alatt. 

Kupon letöltése

Drexler Dog

2018. máj. 23. - 2018. dec. 31.

Vásárolj 2000 Ft felett a Drexler Dog Állateledel és felszerelés boltban és egy Pedigree Dentastix 3 db-os fogvédőt kapsz ajándékba! A Pedigree DentaStix különleges felületének, formájának és aktív hatóanyagainak köszönhetően rágás közben csökkenti a kutyák fogainak lepedék- és kőképződését.

Nézd meg az AsiaCenter kuponoldalát és nyomtasd ki vagy mobil eszközeiden mutasd be a kupont!  A bemutatott kupon 2018. május 23-tól 2018. december 31-ig váltható be az AsiaCenter Keleti Szárnyának földszintjén található Drexler Dog Állateledel és felszerelés boltban.

---------------------------------------

Részletek, felhasználási feltételek:

A 2000 Ft feletti vásárlás után járó Pedigree DentaStix ajándék kuponajánlatunk más akcióval nem vonható össze, készpénzre nem váltható és egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel.

A kedvezménykuponok beváltási határideje: 2018. május 23-tól 2018. december 31-ig.

Az ajánlatok minden esetben a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek, A Drexler Dog Állateledel és felszerelés bolt fenntartja a jogot a kedvezmények korlátozására, megváltoztatására a kuponakció időtartama alatt.

Kupon letöltése