Események

30 April 2022

Újra HDK Évgyőztes Klubkiállítás az AsiaCenterben április 30-án.

Újra HDK Évgyőztes Klubkiállítás az AsiaCenterben április 30-án.

A magyarországi dobermannok fajtagondozó klubja, a Hungária Dobermann Klub újra az AsiaCenter felszíni parkolója melletti füves területen rendezi meg HDK Évgyőztes Kiállítását.

Bíró: DR. JAKKEL TAMÁS (H) PRESIDENT OF FCI

A kiállítás tervezett kezdése délelőtt 10 óra.

Minden állatbarátot, dobermann - rajongót szeretettel várnak.

A belépés ingyenes.

14 May 2022

AsiaCenter Állati Kölyöknap

Nagy ázsiai dzsungelkaland, avagy újra Állati Kölyöknap az AsiaCenterben!

Május 14-én, szombaton két év kihagyás után az AsiaCenter újra megrendezi népszerű gyermeknapi rendezvényét, az Állati Kölyöknapot! Az egész napos, ingyenes családi programon biztosan sok-sok kistigrissel találkozhatunk majd, az AsiaCenter arcfestője ugyanis minden gyermekből kistigrist varázsol! A kicsik örömére délelőtt fellép majd az Alma Együttes, Ricsi Bohóc és a BumBum Együttes, délután pedig Kollányi Zsuzsi és Gáspár Laci lép színpadra. A műsorvezető Csorba Miki lesz. A színpadi programokon kívül többek között lesz kézműveskedés, kutyás bemutató, állatsimogató, és motoroztatás, valamint tigrises játékok tomboláért és nyereményekért.

16 April 2022

Nagy húsvéti nyuszikeresés!

Nyuszi hopp - nyuszi hopp… 6 kirakóst eldugott...

Április 16-án, szombaton keresse az AsiaCenter hat életnagyságú húsvéti nyusziját az épületben, akik tojás helyett vidám puzzle darabokkal kedveskednek Önnek! Gyűjtse be mind és rakja össze a legnyuszisabb, tavaszi puzzle-t!

28 November 2021

HDK ÉVGYŐZTES KLUBKIÁLLÍTÁS

Újra HDK Évgyőztes Klubkiállítás az AsiaCenterben November 28-án. A magyarországi dobermannok fajtagondozó klubja, a Hungária Dobermann Klub újra az AsiaCenter felszíni parkolója melletti füves területen rendezi meg HDK Évgyőztes Kiállítását.

A kiállítás tervezett kezdése délelőtt 10 óra.
Minden állatbarátot, dobermann - rajongót szeretettel várnak. A belépés díjtalan.
 
11 November 2021

Őszi akciós napok az AsiaCenterben

Vásárolj most akár 50% kedvezménnyel az AsiaCenter üzleteiben!

Az akciós napok időtartama 2021. november 11. - 12. - 13. - 14. 

Ne maradj le a fantasztikus árakról!

31 October 2021

Éjszakai Vásárlás Halloween hangulattal

Éjszakai Vásárlás Halloween hangulattal

Október 31-én éjjel újra tiéd az éjszaka az AsiaCenterben!  Hátborzongató dekoráció, fantasztikus kedvezmények, jelmezverseny, sejtelmes zene és hangulat vár rád! Csak vegyél fel egy ütős jelmezt és kísérts a bevásárlóközpont folyosóin este 19 órától éjfélig!

09 October 2021

Asia Gasztro Napok

Asia Gasztro Napok újra az AsiaCenterben október 9-én és 10-én!

Nézd meg élőben, hogy boldogulnak a sztárok a konyhában!

Az AsiaCenter népszerű gasztronómiai programja idén október 9-én és 10-én kerül megrendezésre és ezúttal olyan népszerű sztárok konyhatitkait leshetjük el, mint Rubint Réka, Caramel, Peller Anna és Lukács Miki, Rákóczi Feri, vagy Annuskám. Lesz tonhal bontás, KonyhaBűvészet és Ricsi Bohóc is eljön.

A látványkonyhai programok ingyenesek. A bemutatók mellett játékok és meglepetések teszik még izgalmasabbá ezt a két napot. 

13 December 2020

Adventi fotózás az AsiaCenterben

Adventi fotózás az AsiaCenterben 

December 13-án délelőtt 10 és este 19 óra között ünnepi fotózás lesz az AsiaCenter Keleti Szárnyának 1. emeletén a Panoráma lift mögött.  Az érdeklődőket ünnepi hangulatú, épített háttér várja, ahol fotósunk elkészíti a képeket, amelyből egy darabot a helyszínen ki is nyomtatunk és keretben átadunk.

A fotózás ingyenes! 

06 December 2020

Adventi fotózás az AsiaCenterben

Adventi fotózás az AsiaCenterben 

December 6-án  és 13-án  délelőtt 10 és este 19 óra között ünnepi fotózás lesz az AsiaCenter Keleti Szárnyának 1. emeletén a Panoráma lift mögött.  Az érdeklődőket ünnepi hangulatú, épített háttér várja, ahol fotósunk elékszíti a képeket, amelyből egy darabot a helyszínen ki is nyomtatunk és keretben átadunk. A fotózás ingyenes! 

06 December 2020

Mikulás az AsiaCenterben

Különleges vendég az Északi-sarkról!

December 6-án, vasárnap a Mikulás az AsiaCenterbe látogat.  Az épületben sétálgat majd krampuszával és apró édességeket osztogat a jó gyermekeknek. Találkozzatok vele délelőtt 10  és este 19 óra között az AsiaCenterben!

Összes kupon letöltése