Hírek

Fess tojást a "tojásdíszítés királynőjével!"

Április 8-án, szombaton délután 13 órától 17 óráig tojásdíszítő workshopra kerül sor a Keleti Szárny 2. emeletén.
A workshop keretében egyszerre mintegy 25 vásárló készíthet különleges húsvéti tojásokat egy ismert népi iparművész, Zsigóné Kati segítségével.
 

Gyógyszertárunk nyitvatartása megváltozik!

Tisztelt Vásárlóink!

Kulcs Patikák Gyógyszertárunk nyitvatartása 2023. február 25-től megváltozik!

Szombattól a következők szerint várja Önöket a Kulcs Patika:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek - Szombat: 09:00 - 20:00
Vasárnap:  09:00 - 19:00

20 éves az AsiaCenter!

Szeretettel meghívunk 2023. március 11-én az AsiaCenter 20. szülinapjára, ahol sztárfellépők várnak!

Fellép Király Linda, Király Viktor, Pál Dénes, Ricsi Bohóc és az Alma Együttes is! Rengeteg születésnapi meglepetéssel, játékkal és ajándékkal készülünk.  A napot a koncertek mellett izgalmas bemutatók és gyermek-foglalkoztató programok színesítik. Műsorvezető Csorba Miki!

Victory Fitness

A Victory Fitness edzőterem-hálózat közel 3000 négyzetméteres, tetőkert-kapcsolatos terme az AsiaCenter Nyugati Szárny 2. emetén a legmodernebb gépekkel, szaunával, szoláriummal, csoportos órákkal és további szolgáltatásokkal várja a látogatókat! 

Vet For Pet kisállat szakrendelő

Az AsiaCenternem található Budapest egyik legjobban felszerelt kisállat szakrendelője. A Vet for Pet-ben spacialista állatorvosok előre egyeztett időpontban egzotikus állatok ellátását is vállalják. 

Kutya-képzések helyszíne volt az AsiaCenter

Ismét kutyás képzések helyszíne volt az AsiaCenter. Mindig örömmel biztosítunk helyszínt kutya kiképzéshez, ugyanis az AsiaCenter állatbarát bevásárlóközpontként változatos környezetet tud nyújtani a gyakoroláshoz.

Boldog Új Évet!

Idén január 22-én köszönt be a "kínai újév", amely a Nyúl Éve lesz! Nevével ellentétben nem csak Kínában ünneplik a Holdújévet. Ez a nap a világ népességének mintegy egynegyede számára az év legnagyobb ünnepe.
Boldog Új Évet kíván az AsiaCenter!

Vet-Coaching képzés

Büszkék vagyunk rá, hogy tavaly év végén az AsiaCenter adott otthont az első magyarországi Vet-Coaching képzésnek.
A Dr. Stefan Bauhofer nevével fémjelzett, Angliában, Ausztriában és Németországban már bevezetett Vet-Coaching képzés egy gyakorlat-orientált workshop, amely lehetővé az állatorvosok számára a műtéti technikák biztonságos begyakorlását.

Éjszakai vásárlás az AsiaCenterben Halloween hangulattal 2022. október 31-én!

Az AsiaCenter Halloween éjjelén ismét elfelejt bezárni!
A látogatókat ezen az éjjelen hátborzongató Halloween hangulat, fantasztikus kedvezmények, tombola és jelmezverseny várja! A program este 19 órától éjfélig tart!
Ne ijedj meg a saját árnyékodtól, pattanj seprűre és gyere az AsiaCenterbe október 31-én és nyerd meg a szuper ajándékok egyikét!

Éjszakai vásárlás 2022. október 31-én 19:00 - 24:00 óráig az AsiaCenterben!
Minden üzlet és szolgáltatás nyitva tart!

Összes kupon letöltése