Hírek, események

Joy-napok

Vásároljon 10-70% kedvezménnyel az AsiaCenter bizonyos üzleteiben november 12. - 15. között!

A Joy-ban található "AsiaCenter" kupon a helyszíni (AsiaCenter 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.) üzletekben bemutatva jogosít a kedvezményre.

Az akció a készlet erejéig érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze. 

Október 31-én újra éjszakai vásárlás az AsiaCenterben Halloween hangulattal!

Nincs okod a félelemre, idén is jönnek a halloweeni kedvezmények!

Vedd fel a legjobb maszkod és készíts hozzá ütős jelmezt is, mert az AsiaCenterben most tiéd az éjszaka*! Október 31-én éjjel újra sejtelmes zenével, hátborzongató dekorációval, fantasztikus kedvezményekkel és jelmezversennyel vár az AsiaCenter éjszakai vásárlása! A házigazda Csorba Miki lesz.

Asia Gasztro Napok az AsiaCenterben október 3-án és 10-én!

A sztárok most főzni fognak!

Idén ősszel rendhagyó módon szervezi meg népszerű gasztronómiai fesztiválját az AsiaCenter. Mikrofon helyett idén a fakanalat forgatják majd a meghívott sztárok! 
2020. október 3-án, szombaton és október 10-én, szombaton délelőtt 10 órától 17 óráig látványkonyhai programok várják a közönséget. A nap házigazdája Lázár Chef lesz. Aki ellátogat ezen a két napon az AsiaCenterbe, megtudhatja mit és hogyan főz Rubint Réka és Schobert Norbi, Gáspár Bea és Evelin, Oláh Gergő és felesége, Ricsi Bohóc, vagy az Alma Együttes tagjai! A gasztronómia szerelmeseit Mautner Zsófi és Marton Adrienn bemutatói várják majd. A gyermekeknek pedig csillámtetoválás és kézműves foglalkozások teszik még izgalmasabbá a programokat.
 

Chrono Classic gyakorló nap az AsiaCenternél

Idén 9. alkalommal kerül megrendezésre a Chrono Classic veterán autók felvonulása, amely Székesfehérvárról indul és Balatonlelléig tart. A verseny előtt 1 nappal, vagyis szeptember 11-én, pénteken délután 15 óra és 18:30 között ezeket a különleges autókat Budapesten, az AsiaCenternél is meg lehet csodálni.
 
A gyakorló napra az AsiaCenter parkolójában kerül sor, amikor is mintegy 100 gyönyörű oldtimer és youngtimer érkezik a kijelölt feladatok elvégzésére.

Az autók nem egyszerre lesznek jelen.

Tűzriadó az AsiaCenterben

2020.08.13 - Kis elektromos tűz miatt riasztották a tűzoltókat este 19:23 órakor az újpalotai AsiaCenterhez.

A lokális elektromos tűz az épületkomplexum Nyugati Szárnyának első emeletén ütött ki, melyet a helyi szakemberek azonnal eloltottak. A tűzben senki sem sérült meg. A tűzoltókat az épület automata védelmi rendszere is azonnal riasztotta, akik néhány percen belül a helyszínre érkeztek.

Az AsiaCenter Nyugati Szárnyát a tűzvédelmi protokollnak megfelelően azonnal kiürítették.
Az érintett épületszárnyat már este nyolc órakor újra megnyitották a látogatók előtt.

Öt kiskutyát és egy kiskecskét mentettek meg zsákokból

Az AsiaCenter biztonsági őre tartóztatta fel az állatkínzót

Vasárnap délután, az AsiaCenter egyik biztonsági őre furcsa nyüszítő hangokra lett figyelmes és ezért több gépjárművet is ellenőrzött, majd a Szentmihályi út és az AsiaCenter között található benzinúttól éppen távozni készülő autó utánfutójában izgő-mozgó zsákokat fedezett fel. A hős biztonsági őr megvizsgálta a gyanús rakományt, majd a rendőrség kiérkezéséig kollégáival feltartóztatták a Szentmihályi út felé távozni próbáló sofőrt. 

Nyári akciós napok az AsiaCenterben július 9. és 12. között!

Ne maradjon le a nyár legforróbb akcióiról! 

Nálunk az árak miatt biztosan nem fog megizzadni. Szerezzen be mindent a nyárra most akár az eredeti ár töredékéért!

A nyári akciós napok keretében fantasztikus kedvezmények várják az AsiaCenterben, ahol a megszokott kedvező árakon felül négy napon keresztül mintegy 70 üzletben 10-70%-kal olcsóbban vásárolhat.

Az akcióban részt vevő üzletek listájáért kattintson...

Tűzriadó az AsiaCenterben

2020.06.25  - Konyhai tűz miatt riasztották a tűzoltókat délután 3 órakor az újpalotai AsiaCenterhez.

Lokális konyhai tűz ütött ki a második emeleten lévő éttermek egyik konyhájában, melyet a helyi szakemberek azonnal eloltottak. A tűzben senki sem sérült meg. A tűzoltókat az épület automata védelmi rendszere is riasztotta, akik néhány percen belül a helyszínre érkeztek.

Az AsiaCenter Keleti Szárnyát a tűzvédelmi protokollnak megfelelően azonnal kiürítették.

A második emeleti éttermi szint kivételével az épületszárnyat már fél négykor újra megnyitották a látogatók előtt.

E-töltőállomásaink továbbra is szolgálatban!

Kedves vendégeink és látogatóink! A műszaki felújítás után újra elérhetők a -1-es parkolószinten található elektromos töltőállomások, a bevásárló- és irodaközpontunk Nyugati Szárnya előtti felszíni parkolónál lévő egységek pedig változatlanul működnek. Amennyiben a környéken jár, töltse fel elektromos autóját a legmodernebb modulok segítségével, méghozzá ingyenesen, applikációk nélkül!

Összes kupon letöltése