Hírek

Különlegességekkel vár az AsiaCenter!

 Az AsiaCenter Család- és Állatbarát Bevásárlóközpont közel 300 üzlettel, élményekkel és szolgáltatásokkal, ingyenes, tematikus rendezvényekkel, ingyenes parkolással és elektromos-autó töltőállomásokkal várja látogatóit Budapesten, a Szentmihályi út 167-169 alatt. 

Ismerjen meg minket! 

 

 

Négylábú hősök az AsiaCenterben!

A járvánnyal terhes mindennapokban egyre kevesebb szó esik azokról a négylábú hősökről, akik már a járvány előtt is védelmeztek bennünket. Ők a munkakutyák, a keresőkutyák, vagy éppen a tűzszerész kutyák, akik megtalálják azt, amit egy ember sosem lenne képes. Az AsiaCenterben nemrégiben találkozhattunk néhány ilyen kutyussal, akiket a Hungarian Explosive Detection Dogs egyesület (Magyar Robbanószer Kereső Kutyák) hozott tréningezni hozzánk. Az AsiaCenter mindig örömmel fogadja mind a rendőrség, mind pedig a kiképzőközpontok megkereséseit, állatbarát bevásárlóközpontként ugyanis ideális környezetet tudunk biztosítani a képzéshez.

Tűzriadó az AsiaCenterben

2021.03.18. – Kisebb tűz miatt riasztották a tűzoltókat 16 óra után az újpalotai AsiaCenterhez. A tűz az épület Nyugati Szárnyának 2. emeleti hulladéktárolójában keletkezett, azt a tűzjelző berendezés jelezte, valamint az automata oltórendszer és a helyi szakemberek azonnal szakszerűen eloltották.

A tűzben senki sem sérült meg. A tűzoltókat – a biztonsági protokollnak megfelelően - az épület automata védelmi rendszere riasztotta, akik néhány percen belül a helyszínre érkeztek. A tűz keletkezésének okát vizsgálják.

 

Drakula Gróf Önnek adja a szívét

Egy nappal nőnap előtt az AsiaCenter szív alakú lufival kedveskedik hölgy vásárlóinak.

Március 7-én, a Nemzetközi Nőnap alkalmából jelképes ajándék várja a hölgyeket az AsiaCenterben. S hogy mindez izgalmasabb legyen, a szív alakú lufikat maga a kortalan szívtipró, Drakula Gróf osztogatja majd személyesen.

Boldog Valentin-napot

5 éve, hogy az AsiaCenter állatbarát bevásárlóközpont lett. A járványhelyzet miatt nincs lehetőségünk az ünneplésre, ezért a mai napon (2021.02.14.) állatjelmezbe öltözött hoszteszeink jelképes kis ajándékot osztogatnak minden kedves látogatónknak!
 
5 évvel ezelőtt úgy gondoltuk, hogy Valentin-napon, a szerelmesek ünnepén nyitjuk meg kapuinkat a házi kedvencek előtt, amit akkor még kevés bevásárlóközpont, üzlet, vagy étterem vállalt fel. Az elmúlt 5 évben beigazolódott, hogy jó döntést hoztunk. Köszönjük minden állatbarát vásárlónknak a támogatást és főleg azt, hogy felelős állattartóként hozzájárultatok a sikerhez! Köszönjük, hogy éveken át sorozatban elnyertük az Év Kutyabarát Üzletközpontja díjat és azt, hogy állatbarát jótékonysági eseményeinken adományokkal támogatjátok a rászoruló állatokat!
 
Boldog - állatbarát - Valentin-napot kíván az AsiaCenter!

Az AsiaCenternél mentett kiskutyák története

Kedves Állatbarátok! Jó híreket hoztunk!
Mint bizonyára hallottatok róla, 2020 nyarán az AsiaCenter egyik biztonsági őre tartóztatott fel egy állatkínzót bevásárlóközpontunk közelében. 5 kiskutya és 1 kis kecske dupla takarmányos zsákokba kötözve utazott azon az utánfutón, ahonnan a bátor biztonsági őrnek hála megmenekültek.... levegő és víz nélkül, a tűző napon szállították őket egy bizonytalan végzet felé... hogy mi volt a cél, máig sem derült ki! A hír bejárta a sajtót, hiszen a legyengült, bódult kiskutyák ezen a platón pár órán belül elpusztultak volna, lábra sem tudtak állni, mikor a zsákokat kibontotta a rendőrség. A történet megrázó, de szerencsére itt korántsem ér véget!
Boldogan tudatjuk, hogy 2020. decemberére a kecske végleges otthonra lelt a Noé Állatotthonnál és mind az 5 kiskutya szerető család tagja lett.
Az AsiaCenter igyekezett segítséget nyújtani, azonnal átvállaltuk a kutyusok orvosi költségeit, felajánlottunk egy kis „élet újrakezdő csomagot” a kutyusok örökbefogadóinak és figyelemmel követtük sorsukat. Az 5 gazdiból hárman hozzájárultak, hogy megosszuk Veletek a kutyusok fotóit és történetét, mert a mai világban olyan jó néha azt hallani, hogy egy rossz sors jóra fordul.

 

A piactól a különleges bevásárlóközpontig: Brandváltás az AsiaCenternél

Milyen kihívásokat rejt egy olyan bevásárlóközpont kommunikációja, amelynek épületét nem plázának tervezték? Hogyan valósult meg a brand- és arculatfrissítés, és hogyan lett egy kereskedelmi központból Budapest és az ország egyik legnagyobb család- és állatbarát bevásárló-, rendezvény- és irodaközpontja? Varga Kornélia, az AsiaCenter marketing- és kommunikációs vezetőjének interjúja a Kreatív magazin 2020. decemberi számában olvasható.

Elektromos töltők karbantartása

Tisztelt Vásárlóink!

2020. december 4-én, pénteken reggel 8 órától délig végezzük az elektromosautó-töltőink karbantartását. Kérjük, a töltőket legkésőbb 2020. dec. 3-án (csütörtök) éjjel 22.00 óráig hagyják el! A töltési pontok köré a karbantartás időtartamára kordon kerül.

A karbantartás ideje alatt a töltésben lévő autók töltését lekapcsoljuk. Az ebből eredő bármilyen károsodásért felelősséget nem vállalunk!

Összes kupon letöltése