Hírek, események

NYITVATARTÁSI INFORMÁCIÓK

Tisztelt Vásárlóink!

A 2021. 03.05-én a Magyar Közlönyben megjelent 104/2021. (III.5.) Kormányrendelet értelmében az AsiaCenter Bevásárlóközpont következő üzletei a március 8-22. közötti időszakban továbbra is nyitva tartanak*:
Élelmiszerboltok
Drogériák
Állateledel bolt
Benzinkút
Gyógyszertárak ( Kulcs Patika és Mogyi Állatpatika)
Nemzeti Dohánybolt
Magán egészségügyi szolgáltatások: 4D Ultrahang Center, Vet For Pet kisállat szakrendelő
Barkács üzletek, ( pl. Diego )
Gumi szerviz
Lottózó

A fenti üzletek/szolgáltatások nyitvatartása zavartalan.

Az éttermek/kávézók továbbra is kizárólag elvitelre és házhozszállítással szolgálnak ki vendégeket.

Március 8 - 22. között a fent fel nem sorolt üzletek és szolgáltatások vásárlókat nem szolgálnak ki!
Az orrot és szájat folyamatosan eltakaró maszk viselése továbbra is kötelező az AsiaCenter teljes területén

Drakula Gróf Önnek adja a szívét

Egy nappal nőnap előtt az AsiaCenter szív alakú lufival kedveskedik hölgy vásárlóinak.

Március 7-én, a Nemzetközi Nőnap alkalmából jelképes ajándék várja a hölgyeket az AsiaCenterben. S hogy mindez izgalmasabb legyen, a szív alakú lufikat maga a kortalan szívtipró, Drakula Gróf osztogatja majd személyesen.

Boldog Valentin-napot

5 éve, hogy az AsiaCenter állatbarát bevásárlóközpont lett. A járványhelyzet miatt nincs lehetőségünk az ünneplésre, ezért a mai napon (2021.02.14.) állatjelmezbe öltözött hoszteszeink jelképes kis ajándékot osztogatnak minden kedves látogatónknak!
 
5 évvel ezelőtt úgy gondoltuk, hogy Valentin-napon, a szerelmesek ünnepén nyitjuk meg kapuinkat a házi kedvencek előtt, amit akkor még kevés bevásárlóközpont, üzlet, vagy étterem vállalt fel. Az elmúlt 5 évben beigazolódott, hogy jó döntést hoztunk. Köszönjük minden állatbarát vásárlónknak a támogatást és főleg azt, hogy felelős állattartóként hozzájárultatok a sikerhez! Köszönjük, hogy éveken át sorozatban elnyertük az Év Kutyabarát Üzletközpontja díjat és azt, hogy állatbarát jótékonysági eseményeinken adományokkal támogatjátok a rászoruló állatokat!
 
Boldog - állatbarát - Valentin-napot kíván az AsiaCenter!

Béreljen termet az AsiaCenterben

Várjuk azok jelentkezését, akik különböző méretű, igényesen felújított termeinkben csoportos foglalkozásokhoz bérelnének helyet: legyen az ügyességi gyermektorna, szakkör, táncóra vagy akár gyógytorna.

A járványügyi előírások betartására fokozottan ügyelünk!

Béreljen termet az AsiaCenterben! A részletekről itt érdeklődhet:: +36 1 688 8864

Az AsiaCenternél mentett kiskutyák története

Kedves Állatbarátok! Jó híreket hoztunk!
Mint bizonyára hallottatok róla, 2020 nyarán az AsiaCenter egyik biztonsági őre tartóztatott fel egy állatkínzót bevásárlóközpontunk közelében. 5 kiskutya és 1 kis kecske dupla takarmányos zsákokba kötözve utazott azon az utánfutón, ahonnan a bátor biztonsági őrnek hála megmenekültek.... levegő és víz nélkül, a tűző napon szállították őket egy bizonytalan végzet felé... hogy mi volt a cél, máig sem derült ki! A hír bejárta a sajtót, hiszen a legyengült, bódult kiskutyák ezen a platón pár órán belül elpusztultak volna, lábra sem tudtak állni, mikor a zsákokat kibontotta a rendőrség. A történet megrázó, de szerencsére itt korántsem ér véget!
Boldogan tudatjuk, hogy 2020. decemberére a kecske végleges otthonra lelt a Noé Állatotthonnál és mind az 5 kiskutya szerető család tagja lett.
Az AsiaCenter igyekezett segítséget nyújtani, azonnal átvállaltuk a kutyusok orvosi költségeit, felajánlottunk egy kis „élet újrakezdő csomagot” a kutyusok örökbefogadóinak és figyelemmel követtük sorsukat. Az 5 gazdiból hárman hozzájárultak, hogy megosszuk Veletek a kutyusok fotóit és történetét, mert a mai világban olyan jó néha azt hallani, hogy egy rossz sors jóra fordul.

 

A piactól a különleges bevásárlóközpontig: Brandváltás az AsiaCenternél

Milyen kihívásokat rejt egy olyan bevásárlóközpont kommunikációja, amelynek épületét nem plázának tervezték? Hogyan valósult meg a brand- és arculatfrissítés, és hogyan lett egy kereskedelmi központból Budapest és az ország egyik legnagyobb család- és állatbarát bevásárló-, rendezvény- és irodaközpontja? Varga Kornélia, az AsiaCenter marketing- és kommunikációs vezetőjének interjúja a Kreatív magazin 2020. decemberi számában olvasható.

Elektromos töltők karbantartása

Tisztelt Vásárlóink!

2020. december 4-én, pénteken reggel 8 órától délig végezzük az elektromosautó-töltőink karbantartását. Kérjük, a töltőket legkésőbb 2020. dec. 3-án (csütörtök) éjjel 22.00 óráig hagyják el! A töltési pontok köré a karbantartás időtartamára kordon kerül.

A karbantartás ideje alatt a töltésben lévő autók töltését lekapcsoljuk. Az ebből eredő bármilyen károsodásért felelősséget nem vállalunk!

Adventi fotózás az AsiaCenterben


December 6-án és 13-án délelőtt 10 és este 19 óra között ünnepi fotózás lesz az AsiaCenter Keleti Szárnyának 1. emeletén a Panoráma lift mögött.  Az érdeklődőket ünnepi hangulatú, épített háttér várja, ahol fotósunk elkészíti a képeket, amelyből egy darabot a helyszínen ki is nyomtatunk és keretben átadunk. Ha hozzájárulsz, képeid az AsiaCenter facebookján is megjelenhetnek, ahonnan letöltheted őket. 

A fotózás ingyenes! 

Mikulás az AsiaCenterben

Különleges vendéget várunk az Északi -sarkról!

December 6-án, vasárnap a Mikulás az AsiaCenterbe látogat. Az épületben sétálgat majd krampuszával és apró édességeket osztogat a jó gyermekeknek. Találkozzatok vele délelőtt 10 és este 19 óra között az AsiaCenterben!

Nyitvatartási rend változás 2020.november 11-től!

Tisztelt Vásárlóink!

A Magyar Kormány döntése alapján november 11-étől az AsiaCenter Bevásárlóközpont általános nyitvatartása a következők szerint alakul:

Hétfő : 11:00 - 19:00

Kedd - Vasárnap: 10:00 - 19:00

2020. november 11-étől a szabadidős tevékenységeken alapuló szolgáltatásaink - mint a Center Színház, a Monster Fish Zoo mini állatkert és a Victory Fitness  - bezárnak.

Vendéglátóhelyeink kizárólag elvitelre vagy házhozszállítással szolgálják ki a venégeket.

Összes kupon letöltése