Nyitvatartás

 

COVID tájékoztatás

Tisztelt Vásárlóink! 

A 144/2021-es kormányrendelet értelmében 2021.04.07-től üzleteink és bizonyos szolgáltatásaink újra várják Önöket! Van azonban néhány egyszerű szabály, amelyet a saját és embertársaink biztonsága érdekében be kell tartanunk.

 - Az üzletek bejáratánál található matrica jelzi, hogy egy időben összesen hány fő tartózkodhat az adott üzletben. ( szülővel érkező 14 év alatti gyermek, illetve 65 év feletti, vagy fogyatékossággal élő személy kísérőjének kivételével)
 - Az üzletben, az üzleten kívüli várakozás esetében, illetve a bevásárlóközpont közös tereiben a 1,5 méteres védőtávolság megtartása kötelező!
- Minden üzletben, illetve az AsiaCenter főbejáratainál is lehetőségük van a kézfertőtlenítő állomások használatára. Ezeket alkalmazzák olyan gyakran, amikor csak szükségét érzik!
maszkviselés továbbra is kötelező!

A beltéren található éttermek/kávézók helyben fogyasztásra kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezőket szolgálhatnak ki! 

Az AsiaCenter két épülete között a street food büfék, illetve a Hekk & Pizza Pier terasz a körforgalom mellett, szabadtéri asztalokkal várják a vásárlókat már helyben fogyasztásra is.


Kérjük Önöket is, hogy figyeljenek oda ezen szabályok betartására! Vigyázzunk egymásra!


A sportlétesítmények   – G1 Asia Gokart Center, Victory Fitness, Mini Garros Tenisz Klub - kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezők, valamint a versenyszerűen sportolók számára vehetők igénybe. Szolgáltatásaink -  Monster Fish Zoo, Center Színház - védettségi igazolvánnyal látogathatók.

Az orrot és szájat folyamatosan eltakaró maszk viselése továbbra is kötelező az AsiaCenter teljes területén! 

A 1,5 méteres védőtávolság betartása vásárlás közben, várakozás közben, illetve a bevásárlóközpont közös területein is kötelező.​


A webshopok házhozszállítási szolgáltatása továbbra is elérhető. A részletekért kattintson IDE!
 

*A tájékoztatást a hatályba lépő, aktuális jogszabályok alapján frissítjük!  

 

Nyitvatartás:

 

Május 23-án és 24-én ( Pünkösd vasárnap és hétfőn), a nemzeti ünnepre való tekintettel az AsiaCenter zárva tart. 

 

 

Hétfő:           11:00 - 19:00

Kedd:           10:00 - 19:00

Szerda:         10:00 - 19:00

Csütörtök:   10:00 - 19:00

Péntek:        10:00 - 20:00

Szombat:     10:00 - 20:00

Vasárnap:    10:00 - 19:00


 

Menedzsment nyitvatartási ideje

 Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:30

 Péntek: 9:00 - 14:30

 


Összes kupon letöltése